• USD 32,36
  • EUR 34,79
  • ALTIN 2.399,67
  • BİST100 10.346
  • BTC 62.120

Meslek Haberleri

Meslek haberleri ve güncel Meslek gelişmeleri, Meslek ile ilgili tüm video, Meslek fotoğrafları ve Meslek haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


POLİTİKA

Öğretmen olan Serra Bucak, kesin olmayan sonuçlara göre Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı oldu. Peki, diğer belediye başkanlarının mesleği nedir?

DİYARBAKIR

Vatandaşların doğalgazlı evlere yöneldiğini Diyarbakır'da çelik su kazanları elde kaldı, fiyatları ise geçen yıla göre yüzde 100 zamlandı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da gençlerin üniversite tercihlerinde mesleki araştırmaları devam ederken yeni yayınlanan bir rapora göre en fazla kazandıran meslekler de belli oldu

GÜNCEL

Gaziantep’te elekçilik işi yapan ustalar günlük bin liraya çalışacak eleman bulamadıkları için mesleğin ölmesinden korkuyor.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da terzilik mesleğiyle uğraşan ustalar, hazır giyim ve ilgi olmaması nedeniyle terzilik mesleğinin bitme derecesine geldiğini söylüyor.

GÜNCEL

Yapay zekanın gelişimi istihdam alanlarını da ele geçirmeye başladı. Öyle ki artık bazı meslekler için insana ihtiyaç kalmayacak.

GÜNCEL

Mardin'de sayılı bakır ustalarından Mehmet Özcan ve kardeşi Ahmet Özcan, yarım asra yakındır baba mesleği bakırcılığı sürdürüyorlar.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesindeki Hanımevi Millet Kıraathanesinde kadınlar; tekstil, el sanatları gibi kurslarda ürettikleri ürünlerle ev ekonomisine katkı sağlıyor. Kadın Maliye...