Ünlü Sanatçı ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül, Bakü'de vereceği konser öncesi basın mensuplarıyla buluştu. Azerbaycan'da yoğun ilgiyle karşılanan Kırmızıgül 10 bin kişiye vereceği konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kırmızıgül, çekimleri ertelenen ve Diyarbakır başta olmak üzere Karadeniz bölgesi, Kapadokya, İzmir’de gerçekleşecek olan yeni projesi Güzel Aşklar Diyarı hakkında açıklamalarda bulundu.

"DİZİDE BEN OYNAMAYACAĞIM"
Habertürk'ün haberine göre yeni bir dizi çekeceğinin müjdesini veren Mahsun Kırmızıgül, "Temmuz ayında çekimleri başlayacak, dizide ben oynamayacağım. Dizi eylül ayı içerisinde yayına girecek, yıllar sonra dizi yapacağım, ben de çok heyecanlıyım" şeklinde konuştu.

Mahsun Kırmızgül Meltem Cumbul Dizi Diyarbakır

Hamilelere yaz uyarısı: Sıvı kaybına dikkat! Hamilelere yaz uyarısı: Sıvı kaybına dikkat!

DİZİNİN ADI DEĞİŞTİ
Öte yandan, başrolleri için Halil Ergün ve Meltem Cumbul’un isminin geçtiği Güzel Atlar Diyarı’nın ismi Güzel Aşklar Diyarı olarak değiştirilmişti. Ayrıca dizinin oyuncu kadrosuna Özgür Emre Yıldırım ve Ege Kökenli’nin dahil edildiği duyurulmuştu.

"ÖZCAN VE ALİŞAN'DAN DAHA ÇOK ÇALIŞMAK ZORUNDAYIM"
Eski dostları Alişan ve Özcan Deniz ile görüştüğünü de söyleyen 55 yaşındaki sanatçı, "Onlarla ara ara görüşüyorum, zor günlerde arar sorarım. İşleri yoğun, çalışıyorlar; ben de çok çalışıyorum. Bir de ben 17 yıldır müzik yapmadım, onlardan daha çok çalışmak zorundayım" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Habertürk