• USD 32,34
  • EUR 34,94
  • ALTIN 2.394,74
  • BİST100 10.248
  • BTC 61.490

Mahsun Kırmızıgül Haberleri

Mahsun Kırmızıgül haberleri ve güncel Mahsun Kırmızıgül gelişmeleri, Mahsun Kırmızıgül ile ilgili tüm video, Mahsun Kırmızıgül fotoğrafları ve Mahsun Kırmızıgül haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


YAŞAM

Müzik kariyerine ağırlık veren Diyarbakırlı şarkıcı ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül, 17 yıllık pişmanlığını açıkladı.

DİYARBAKIR

Diyarbakırlı ünlü oyuncu Mahsun Kırmızıgül’den Amedspor paylaşımı geldi. İşte Kırmızıgül’ün paylaşımı…

YAŞAM

Diyarbakırlı sanatçı Mahsun Kırmızıgül, çekimleri Diyarbakır’da da gerçekleşecek olan yeni dizisi Güzel Atlar Diyarı’na dair açıklamalarda bulundu.

YAŞAM

Mahsun Kırmızıgül, 90’lı yıllarda Prestij Müzik’le yolları kesiştiği Özcan Deniz ve Haluk Levent’le olan şöhrete uzanan yolculuğunu konu alan ve...

GÜNCEL

Diyarbakırlı sanatçı Mahsun Kırmızıgül, 23 Nisan etkinliklerinde şarkısını yasaklayan müdüre sosyal medya hesabından seslendi.

YAŞAM

Diyarbakırlı sanatçı Mahsun Kırmızıgül, Azerbaycan’da iki konser vereceğini duyurarak sevenlerine güzel haberi verdi.

AMEDSPOR

Diyarbakırlı sanatçı Mahsun Kırmızıgül, Kastamonuspor – Amedspor maçına ilişkin paylaşım yaptı. İşte o paylaşım...

YAŞAM

Diyarbakırlı sanatçı Mahsun Kırmızıgül, sosyal medya hesabından hayatını kaybettiği yönünde çıkan haberlere tepki göstererek, “Yıkılmadım, ayaktayım” dedi.

DİYARBAKIR

Mahsun Kırmızıgül, çekimleri Diyarbakır’da da yapılacak yeni dizisi “Güzel Atlar Diyarı” hakkında açıklamalarda bulundu.

YAŞAM

Senarist ve yönetmenliğini Mahsun Kırmızıgül'ün üstlendiği Prestij Meselesi filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Prestij Meselesi filmi gerçek mi?

DİYARBAKIR

Yeni dizisi “Güzel Atlar Diyarı”nın çekimleri için oyuncu bulamadığını söyleyen Mahsun Kırmızgül’e Diyarbakır’dan öneri geldi.

DİYARBAKIR

Bugüne kadar birçok filme imza atan ve ses sanatıyla ödüllere doymayan Diyarbakırlı Mahsun Kırmızıgül'ün hayatı merak ediliyor. Detaylar haberimizde...

DİYARBAKIR

Mahsun Kırmızıgül’ün senaristliğini ve yönetmenliğini üstlendiği bir filminin Diyarbakır’daki bir köyde çekildiğini biliyor muydunuz? 

DİYARBAKIR

Mahsun Kırmızıgül’ün çekimlerini Diyarbakır’da da yapacağı “Güzel Atlar Diyarı” dizisine ilişkin yeni bir gelişme yaşandı.

DİYARBAKIR

Diyarbakırlı Bedri Ayseli ve Mahsun Kırmızıgül bir araya geldi Suzan Suzi türküsünü söyledi. Detayları haberimizde...

DİYARBAKIR

Mahsun Kırmızıgül Kanal D’de yayınlanacak yeni dizisi “Güzel Atlar Diyarı”nın çekimleri Diyarbakır’da da çekilecek. Kırmızıgül’den yeni açıklama geldi.

GÜNCEL

Elazığ’da İbrahim Tatlıses’in ilk albümünü çıkardığı stüdyoda ilk günkü canlılığını korumaya devam ediyor, müzik tarihine damga vuruyor.

DİYARBAKIR

Diyarbakırlı Mahsun Kırmızıgül, Kanal D’de yayınlanacak yeni dizi projesi “Güzel Atlar Diyarı”nın çekimleri bu ay Diyarbakır’da başlıyor. Peki, Mahsun Kırmızıgül’ün...

DİYARBAKIR

Diyarbakırlı sanatçı Mahsun Kırmızıgül Kanal D’de yayınlanacak yeni dizisi “Güzel Atlar Diyarı”nın çekimlerine bu ay başlayacak. Diyarbakır’da da çekimleri yapılacak...

DİYARBAKIR

Mahzun Kırmızıgül’ün yönetmenliğini yapacağı Güzel Atlar Diyarı isimli dizinin çekimleri Diyarbakır’da yapılacak. İşte ayrıntıları…