Diyarbakırlı sanatçı Mahsun Kırmızıgül, çekimleri Diyarbakır’da da yapılacak yeni dizisi “Güzel Atlar Diyarı” hakkında konuştu. Melis Birkan ve Meltem Cumbul ile dizi çekeceğini ifade eden Kırmızıgül, erkek oyuncu bulmadığı söyledi.

Diyarbakır Dizi Film Mahsun Kırmızıgül

Mahsun Kırmızıgül

Habertürk’ün haberine göre, bir mekânda sahne alan Mahsun Kırmızıgül, öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kırmızıgül, yeni dizisi hakkında konuştu ve Türkiye'de oyuncu sıkıntısı yaşandığından bahsetti.

KIRMIZIGÜL: ERKEK OYUNCU BULAMADIM

"Bu ülkede çok az sayıda oyuncu var" diyen Mahsun Kırmızıgül, sözlerini şöyle sürdürdü: Bu ülkede çok oyuncu yok. Sektörde binlerce insan var ama sinemayı bilen yok. Erkek oyuncu bulamadım ben. Dijital platformlar da hayatımıza girdiği için iyi olanlar da çalışıyorlar. Bir çok dizide kullandığım arkadaşlarım da zaten şu an star oldular diyebilirim. Aradığım özellikte oyuncular bulamıyorum. Eğitimli, text okuyabilecek, yetenekleri olan bir oyuncu arıyoruz. Aşırı yakışıklı olmasına gerek yok. Eksikleri olabilir bunları ben tamamlarım.

DİZİDE MELİS BİRKAN VE MELTEM CUMBUL ROL ALACAK

Diyarbakır'da dev ekranda derbi heyecanı Diyarbakır'da dev ekranda derbi heyecanı

Dizide Melis Birkan ve Meltem Cumbul ile çalışacağını ifade eden Mahsun Kırmızıgül, "Gerçekten tiyatro kökenli ya da konservatuvar geçmişi olan birisini arıyorum ama bulamadım. Seneye ertelenebilir sırf bu yüzden. Melis Birkan uzun zamandır yoktu, Meltem Cumbul uzun zamandır yoktu. Bu proje için hepsi bir araya geliyor. Ama erkek oyuncuyu bulamadık" diyerek sitemde bulundu.

Editör: Mücadele Gazetesi