Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde saat: 04.17'de, Elbistan ilçesinde ise saat: 13.24'te peş peşe yaşanan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki felakette, Türkiye'de 50 bin 783, Suriye'de ise 8 bin 476 kişi hayatını kaybetti. Yine Türkiye'yi sarsan 6 Şubat depremi ülkemizi derin yaralarken, berberinde Diyarbakır'da da 409 vatandaşın hayatını kaybetmesine yol açmıştı. 

Diyarbakırlı iş insanı bir ihale daha aldı! Karar Resmi Gazete’de Diyarbakırlı iş insanı bir ihale daha aldı! Karar Resmi Gazete’de

KADİR BULAK VE AİESİ İÇİN LOKMA DAĞITILDI
Merkez Sur ilçesi tarihi Ulu Cami önünde 6 Şubat Maraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden Kadir Bulak ve ailesinin hayrına lokma dağıtıldı. Peki kadir Bulak kimdir?

KADİR BULAK KİMDİR?
Kadir Bulak Diyarbakırspor'un taraftar grubu olan Azrailler Grubu’nun bir üyesiydi. Bulak, 6 Şubat 2023 tarihinde gerçekleşen Maraş merkezli depremlerde ailesi ile enkaz altında kalarak hayatını kaybetmişti. Grubun üyesi Kadir Bulak ve ailesinin hayrına bugün (6 Şubat) lokma dağıtıldı. Lokma dağıtılan yerde ise büyük bir kalabalık oluştu.

KÖY OKULUNA YARDIM
Öte yandan Diyarbakır’ın efsane takımı olan Diyarbakırspor’un taraftar grubu Azrailler, Maraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden Kadir Bulak ve ailesinin hayrına Lice’deki bir köy okuluna 215 öğrenciye mont, bot, kırtasiye malzemeleri ve oyuncak dağıttı.

Haber: Abdullah AKYOL

Editör: Abdullah Akyol