Özellikle kış aylarında daha çok ihtiyaç duyulan doğalgaz kullanımı yaygınlaşmaya devam ediyor.  Ancak Türkiye'de doğalgazın henüz ulaşamadığı il ve ilçelerin de olduğu biliniyor. Peki, Diyarbakır’ın kaç ilçesine doğalgaz hizmeti verildi. Diyarbakır’ın hangi ilçelerinde doğalgaz henüz gitmedi. İşte o ilçeler…

Çınar'da sosyal konut yapılmamasına tepki!

Diyarbakır-Çınar

DİYARBAKIR’DA 17 İLÇE BULUNUYOR
4’ü merkez 17 ilçeye sahip Diyarbakır’ın başta merkez yerleşim yerleri olmak üzere birçok ilçesinde doğalgaz hizmeti geçtiğimiz dönemlerde verildi. Kentin kırsal ilçelerinde yaşayan vatandaşların temiz enerji olan doğal gaza kavuşması için çalışmalar devam ediyor. Diyarbakır’da en son Çınar, Hani ve Lice ilçelerine 2023 yılında doğalgaz hizmeti verildi.

Diyarbakır’da “İnternetsiz Hayata Bağlan” kampanyası Diyarbakır’da “İnternetsiz Hayata Bağlan” kampanyası
Silvan- Taşpınar-1 kuyusu

DİYARBAKIR’DA 5 İLÇEDE DOĞALGAZ YOK
Diyarbakır’da çok ihtiyaç duyulan doğalgaz, Dicle, Kulp, Kocaköy, Eğil ve Hazro ilçelerinde henüz gelmedi. Doğalgaz hizmetinin olmadığı Dicle, Kulp ilçeleri için Diyargaz’ın çalışmaları başlatıldı.

Diyarbakır'ın Dicle Ilçesi Doğalgaza Kavuşuyor

DİCLE VE KULP İLÇESİ DOĞALGAZA KAVUŞUYOR
Doğalgaz olmayan beş ilçeden biri olan Dicle ve Kulp ilçelerinin 2024 yılı sonlarına doğru doğalgaza kavuşması bekleniyor. Diyargaz, iki ilçede astığı pankartla doğalgaz müjdesini vermişti.

Haber: Remziye ÇELİK

Editör: Remziye Çelik