Klima yoluyla bulaşan hastalıklara dikkat! Klima yoluyla bulaşan hastalıklara dikkat!

Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor All Star yarışmasında bu akşam eleme heyecanı yaşanıyor. Yunus Emre, Batuhan, Yasin ve Sercan'ın potada yer aldığı yarışmada heyecanlı düellolar yaşanıyor. Survivor Yasin Obuz elendi mi?

1 Mayıs 2024 Çarşamba akşamı Survivor All Star 2024'te Yasin Obuz elendi. Eleme gecesinin final turunda ise Yunus Emre ve Yasin karşı karşıya geldi. İki isim de hayallerine ulaşmak ve adada kalmaya devam etmek için tüm güçlerini ortaya koydu. Ancak bu zorlu mücadelenin sonunda adaya ve hayallerine veda eden isim Yasin Obuz oldu. Yasin, Survivor All Star 2024 macerasına duygusal bir şekilde veda ederek adadan ayrıldı. Final etabında Yunus Emre ile karşılaşan Yasin Obuz, 6-4'lük skorla mağlup olarak Survivor All Star'a veda etti.

SURVİVOR YASİN OBUZ KİMDİR?
Yasin Obuz, 21 Kasım 1988'de Diyarbakır'da doğdu. 3 kardeşi olan Yasin Obuz, çocukluğundan bu yana spor yapıyor. İlk spor lisansı 1998'de çıkan Obuz, amatör ve profesyonel olarak futbol oynadı. Bunların yanı sıra,çocukluğunda 2 yıl jimnastik yaptı, voleybol ve basketbol da oynadı. Ankara Hacettepe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nde okuyan Obuz, üniversite yıllarında ise spor olarak fitness yaptı.

Yasin Obuz 1 Mayıs Çarşamba günü Survivor All Star 2024'te elendi.

Kaynak: Haber Merkezi