Diyarbakırspor Kulüp Başkanı Siyabend Aydın sezon sonu kulüp başkanlığını bırakacağını duyurdu. Diyarbakırspor’un sosyal medya hesabından yapılan duyuru şu şekilde:

“DEĞERLİ DİYARBAKIRSPOR CAMİASI

Uzun mücadeleler verdiğimiz ligin sonuna yaklaşmış bulunmaktayız. Şampiyonluk İnancıyla çıktığımız, her şeyden önce İyi niyetimizden bir saniye taviz vermediğimiz, canımız, gözümüz Diyarbakırspor saha içerisinde gereken dinamiği sağlayamamış ve mevcut durumun ışığında bu yıl şampiyonluk adına mücadelesine devam etse de dün ki mağlubiyet bizi hayal kırıklığına uğratmıştır. Yönetimi devraldığımız günden beri gece gündüz demeden Diyarbakırspor'a mesai harcayıp, yaklaşık 2.5 milyon dolar gibi bir bütçe ile başarı savaşı verdik. Birçok dış problemi çözmekle birlikte, en büyük İsteğimiz yönetim ve taraftar olarak şampiyonluktur. Kulüp başkanı olarak bunca yıl mücadeleden hiç vazgeçmeyip kulübün menfaatini her şeyden üstün tutmaya çalıştım. Ancak gelinen noktada kulübe olan sevgimi hiç kaybetmemekle birlikte; işlerimin yoğunluğu ve manen yorulmuş olup, şampiyonlukla veya aksi bir durumda dahi olağan kongreyi beklemeden bugün itibari ile talip olan bir hemşerimize kulübü devretmeye hazırım. Kulübün sahada ki başarısı kadar elzem gördüğüm resmi borçları (Vergi, SGK gibi) yapılandırmış olup bunların birçok kısmı ödenmiş, kalan kısmı da resmi kurumlara ödeyecek, kulübün menfaatini kendi menfaati önüne koyacak yönetime talip herkese kapımız sonuna kadar açıktır, bu durum olgunlaşana kadar ise takımın dağılmaması, takımı sahipsiz bırakmama ve şampiyonluk yarısından kopmama adına futbolcusu, teknik ekibi, yönetimi sonuna kadar mücadelesini sezon sonuna kadar sürdürmeye devam edecektir. Alınacak şampiyonluk veya diğer neticeler fark etmeksizin büyük saygı sevgi duyduğum görevimi bırakacağımı kamuoyunun bilgisine sunarım.

Diyarbakır On Gözlü Köprü’de halay keyfi Diyarbakır On Gözlü Köprü’de halay keyfi

Diyarbakırspor'u iyi yerlerde görmek, hepimizin ortak istegi ve öyle olacağına da her zaman inancınız sonsuz. Elbet hakettiği yerlere gelecektir.

Saygılarımla. SİYABEND AYDIN

DİYARBAKIRSPOR KULÜBÜ BAŞKANI”

İşte kulüp başkanının yapmış olduğu açıklama görüntüsü şu şekilde:

Kaynak: Haber Merkezi