Diyarbekirspor bu hafta mağlubiyet veya beraberlik alması halinde play offlara kalma ihtimalini neredeyse kapatmış olacak. Bu sebepten kulübün bu hafta Ankaraspor deplasmanından üç puanla dönmesi gerekiyor.

Diyarbekirspor maçındaki karara tepki! Diyarbekirspor maçındaki karara tepki!

DİYARBEKİRSPOR ANKARASPOR DEPLASMANINDA

Play off sıralamasının en gerisinde yer alan Ankaraspor, 50 puanla 6.sırada yerini alıyor. Diyarbekirspor’un 10 puan önünde yer alan kulübünde hedefi play offlara kalıp oradan üst tura çıkmak. Ancak Diyarbakır kulübü gibi Ankaraspor’da son haftalarda ciddi kayıplar yaşadı. Teknik direktör Bayram Toysal’la yolları ayıran kulüp, yerine tecrübeli futbolcusu Olcay Şahan’ı getirdi. Şahan hem kulüpte forma terletiyor hem de teknik direktörlük yapıyor.

Şahan yönetiminde çıkılan 6 karşılaşmada üç mağlubiyet alan Ankaraspor, 2 beraberlik ve birde galibiyet alırken ciddi bir düşüş yaşadı. Bu hafta Diyarbekirspor gibi Ankaraspor’da üç puanı alıp ligin son haftalarına play offları garantilemiş bir şekilde girmenin peşinde.

ANKARASPOR FUTBOLCUSU VE TEKNİK DİREKTÖRÜ OLCAY ŞAHAN

1987 yılında Almanya’da dünyaya gelen Olcay Şahan kariyerine de burada başladı. 2012/13 sezonunda Beşiktaş’a gelen futbolcu yıllarca formasını terletti iki kez de şampiyonluk yaşadı. 2016/17 sezonunda Trabzonspor’a giden oyuncu burada da iki yıl kadar oynadıktan sonra Denizlispor ve Yeni Malatyaspor formaları da terletti. Daha sonra Afyonspor’a giden futbolcu sezon başında Ankaraspor’a transfer oldu. Burada teknik direktör Bayram Toysal’la yolların ayrılması üzerine futbolcusu olmanın yanı sıra teknik direktörü de oldu kulübün. Bu hafta da Diyarbekirspor’a karşı oynayacak.

Muhabir: Onurcan GÜLER