Diyarbakır’da uyarı geldi! 24 bölgeye su verilmeyecek Diyarbakır’da uyarı geldi! 24 bölgeye su verilmeyecek

Türkiye, Avrupa ve Amerika’da ve dünyanın farklı şehirlerinde gerçekleştirdiği tek kişilik gösterisinde kendi yaşamından güldürü niteliği taşıyan her olaydan beslenen Doğu Demirkol,  Diyarbakır’da seyircisi ile buluşmaya hazırlanıyor.

Yeni yılda da kültür - sanat etkinliklerini sürdüren Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, program takvimini açıkladı. Belediye, konserlerden, söyleşilere, çocuk programlarından, tiyatro gösterimlerine kadar birçok etkinlik düzenliyor. 

GÖSTERİ BİLETLİ OLACAK
Etkinlikler kapsamında komedyen Doğu Demirkol’un 'stand up' gösterisi 27 Ocak Cumartesi günü saat 20.00'da Diyarbakır Sezai Karakoç Kültür ve Kongre Merkezi’nde olacak. Biletli olacak etkinliğin bilet fiyatları 500 liradan başlıyor.

DOĞU DEMİRKOL KİMDİR?
6 Eylül 1988 doğumlu Aydın Doğu Demirkol, Türk komedyen ve oyuncudur. İlk olarak Youtube üzerinden paylaştığı videolarla dikkat çeken Demirkol, BKM Sahne’sinde yer alarak Açık Mikrofon isimli programda gösterisini sergiledi. Beğeniyle karşılanan program Youtube üzerinde de yoğun ilgi gördü. Ali Atay imzalı Ölümlü Dünya isimli filmdeki başarılı performansıyla adından söz ettirdi. Nuri Bilge Ceylan'ın Ahlat Ağacı filminde Sinan karakterini canlandıran sevilen oyuncu, sürdürdüğü stand up gösterileri ile birçok ülkede kapalı gişe oynadı.

Haber: Remziye ÇELİK

Editör: Remziye Çelik