Diyarbakır temsilcileri Amedspor, Diyarbakırspor ve Diyarbekirspor bugün çıktıkları maçlarda galibiyet aldı, taraftarlar büyük coşku yaşadı.

Amed Hatay

AMEDSPOR DEPLASMANDA COŞTU
2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Amedspor, ligin 24. Haftasında Kırıkhan İlçe Stadyumu’nda karşılaştığı İskenderunspor’u 3-2 mağlup etti. Maçta Amedsporlu Met Çapar iki asist, Berk İsmail Ünsal iki gol ve Taşkın Çalış ise frikikten attığı gollerle maçın yıldızları oldu. Amedspor’da Ahmet Dereli maçın 82. Dakikasında ikinci sıra karttan sonra kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Amedspor bu sonuçla puan durumunu 47 yaparak haftayı BAY geçen Kastamonuspor ile aynı puana ulaşarak üçüncü sırada kaldı.

Diyarbakırspor Maççç

DERBİNİN KAZANANI DİYARBAKIRSPOR 
Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 9. Grup'ta iki Diyarbakır temsilcisini karşı karşıya getiren maçta Diyarbakırspor, Bağlar Belediyespor'u 4-1 mağlup etti. Yeşil-Kırmızılı takım bu galibiyetle haftayı üçüncü sırada tamamladı.

Amedspor Başkanı Aziz Elaldı'dan Mücadele'ye özel açıklamalar! Amedspor Başkanı Aziz Elaldı'dan Mücadele'ye özel açıklamalar!

DİYARBEKİRSPOR ŞOV YAPTI
2. Lig Beyaz Grup’ta play-off mücadelesi veren Diyarbekirspor, ligin 24. Haftasında Diyarbakır Stadyumu’nda karşılaştığı Zonguldak Kömürspor’u 5-0 mağlup etti. Diyarbekirspor’da golleri Yasin Dülger, Bünyamin Yürür (2), Seçkin Batuhan Fırıncı ve Hasan Hüseyin Acar attı. Diyarbekirspor bu sonuçla puanını 36’a çıkartarak yedinci sıradaki yerini korudu.

Haber: Fatih SURUÇ

Editör: Fatih Suruç