Diyarbakır ekibi Amedspor bu hafta Hatay temsilcisi İskenderunspor deplasmanında üç puan için sahaya çıkacak. İki kulübün de kozlarını paylaşacağı karşılaşmaya iki oyuncunun damgası vuracak. Ahmet Sivri ve Çekdar Orhan. Bu iki oyuncuda geçtiğimiz yıllarda sarı kırmızı kulüp Galatasaray’da gol yarışında kulübün en golcü iki ismi olmuştu. Gelin beraber bakalım…

Amedspor Somaspor maçına iki eksikle çıkacak! Amedspor Somaspor maçına iki eksikle çıkacak!
Ahmet Sivri ve Çekdar Orhan'lı Galatasaray kadrosu

AMEDSPORLU ÇEKDAR ESKİ TAKIM ARKADAŞINA KARŞI
Amedspor’un devre arasında Giresunspor’dan transfer ederek kadrosuna kattığı Çekdar Orhan önümüzdeki karşılaşmada İskenderunspor’un golcü ismi ve aynı zamanda eski takım arkadaşı Ahmet Sivri’yle karşı karşıya gelecek. İki futbolcu da 2018/19 sezonunda Galatasaray’ın U-21 kadrosunda beraber oynarken o sezon da iki ismin gösterdiği mücadele dikkat çekmişti. Ahmet Sivri sarı kırmızılı kulüpte çıktığı 32 karşılaşmada 13 gol kaydederken Çekdar Orhan’da çıktığı 30 maçta 13 gol atarak kulübün en golcü iki ismi olmayı başarmıştı. Önceki sezonu da beraber geçiren oyuncular 2017/18 sezonunda ise Ahmet Sivri 28 maça çıkarak 15 gol atmış Çekdar Orhan ise 14 maça çıkarak 8 gol atmayı başarmıştı. Daha sonraki yıllarda iki ismin de yolları ayrılırken şimdi eski takım arkadaşları karşı karşıya gelecek.

Amedspor Maç Çekdar Orhan

Çekdar Orhan

 

AHMET SİVRİ İSKENDERUN’DA GOL YARIŞINDA ÖNDE
İskenderunspor’un en golcü isimleri arasında yer alan Ahmet Sivri bu sezon başından itibaren formasını terlettiği kulübünde çıktığı 22 karşılaşmada 7 gol atmayı başardı. Çekdar Orhan ise Amedspor’da 3 maça çıkarken 2 asist ve bir de gol atma başarısı gösterdi. Eski iki ismin bu hafta da sahada karşı karşıya gelmesi beklenirken İskenderunspor ve Amedspor arasındaki puan farkı da altıya düştü. Amedspor’un berabere kalarak puan kaybettiği bu hafta İskenderunspor ise deplasmanda üç puanı tek golle alarak puan farkını indirdi.

Ahmet Sivri

İSKENDERUNSPOR AMEDSPOR MAÇI NE ZAMAN?
Amedspor bu hafta İskenderunspor deplasmanında sahaya çıkarken karşılaşma Pazar günü (4 Şubat) saat 14.00’da Kırıkhan İlçe Stadyumu’nda oynanacak.

Haber: Onurcan GÜLER

Editör: Onurcan GÜLER