KOÇ BURCU
Koçlar, bugün kardeşleriniz, yakın çevrenizle ilgili konular, anlaşmalar, evlilik ve ortaklık meseleleri ile ilgilenmeniz gerekebilir. Fikirlerinizin kısıtlandığını hissedebilirsiniz. Bir eğitim almak, eğitime başlamak konusu gündeminizde olabilir.

BOĞA BURCU
Boğa burçları, bugün maddi kaynaklarınızı arttırabilecek fırsatlar ile karşılaşabilirsiniz. İlişkilerde kendi değerinizi anlayabilecek ve sevginizi ifade etmek isteyebilirsiniz.

İKİZLER BURCU
İkizler, bugün kendinizle ilgili yeni kararlar almak, sağlık, güzellik konularına vakit ayırmak isteyebilirsiniz. İmaj değişiklikleri, kişisel bakımınız, katılacağınız yeni organizasyonlar gündeminizde olacak.

YENGEÇ BURCU
Yengeçler, bugün iç dünyanızda bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Duygularınızı, düşüncelerinizi etrafınızdaki insanlar ile paylaşmak zor olabilir. Hastaneler, sağlık kontrolleri gibi konular önceliğinizde olabilir.

ASLAN BURCU
Aslanlar, bugün yeni insanlar ile tanışabilir, sosyal çevrenizi genişletebilirsiniz. Yaptığınız işlerin daha görünür olacak ve etrafınızdaki insanların ilgisini çekmeyi başarabileceksiniz.

BAŞAK BURCU
Başaklar, bugün kariyer hayatınızla ilgili yeni kararlar alabilir, kaderinizi değiştirecek konularda karar değişimleriniz olabilir. Aileniz ve eşiniz ile ilgili konular gündeminizde olacak. Ortaklıklar ile yapılan işlerin daha fazla konuşulduğu bugünlerde yaptığınız işler ile anılmak başarılı hissetmenizi sağlayacak.

TERAZİ BURCU
Terazi burçları, bugün eğitimler, seyahatler konusu gündeminizde olacak. Özgürleşme ve bağımsızlaşma isteğiniz artabilir. Kendinizi bulabilmek adına eğitimlere katılmak, yeni yolculuklara çıkmak isteyebilirsiniz. Ancak yaptığınız vize başvuruları ile ilgili olumsuz sonuç alabilirsiniz. Çalışma hayatınızda haksızlığa uğradığınızı hissedebilir veya bir mahkeme konusunda sizi zorlayabilecek bir haber alabilirsiniz.

AKREP BURCU
Akrep burçları, bugün sağlık, operasyon konuları gündeminizde olabilir. Sizden gizlendiğini düşündüğünüz gerçeklerin peşine düşebilirsiniz. Partnerinizle aranızda duygusal açıdan bir sorun meydana gelebilir. 

YAY BURCU
Yaylar, bugün eşiniz veya ortaklarınızla ilgili konular önceliğinizde olacak. Yoğun iletişim kurmanız gereken konular olabilir. Evinizde bir tadilat, bakım konusu gündeminizde olabilir.

Ekrana sıklıkla maruz kalan çocuklarda otizm benzeri tabloya dikkat! Ekrana sıklıkla maruz kalan çocuklarda otizm benzeri tabloya dikkat!

OĞLAK BURCU
Oğlaklar, bugün sağlığınızla ilgili kontroller gerçekleştirebilir, sağlık rutinlerinizi değiştirme kararı alabilirsiniz. Çalışma hayatınızda yeni sorumluluklar alabilir, yeni bir çalışan arayışına girebilirsiniz.

KOVA BURCU
Kova burçları, bugün aşk hayatınızda yeni başlangıçlar veya sizi heyecanlandıracak gelişmeler meydana gelebilir. Çocuklarınızla ilgili konularda sizi mutlu hissettirecek haberler alabilirsiniz. Üretmek, sahneye çıkmak, ön planda olma isteğiniz yüksek olacak.

BALIK BURCU
Balıklar, bugün aileniz ve evinizle ilgili konular gündeminizde olacak. Ev içinde bir tadilat, bakım gerektiren konular ile ilgilenebilirsiniz. Duygusal açıdan sıkışmış, geçmişi, yaşadıklarınızı gözden geçirebilirsiniz.

Kaynak: Haber Merkezi