• USD 32,20
  • EUR 35,06
  • ALTIN
  • BİST100 10.740
  • BTC 69.380

Alışveriş Haberleri

alışveriş haberleri ve güncel alışveriş gelişmeleri, alışveriş ile ilgili tüm video, alışveriş fotoğrafları ve alışveriş haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


MÜCADELE ÖZEL

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde bulunan ve tarihi aşefçiler çarşısı yanında bulunan çarşıya vatandaşlar her gün bayram kalabalığı oluşturuyor.

MÜCADELE ÖZEL

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde bulunan bir çarşının Salı günleri semt pazarı olarak diğer günler ise Karacadağlıların uğrak noktası haline gelmiş durumda.

MÜCADELE ÖZEL

Diyarbakır’da 9 günlük bayram tatilinde oteller yüzde yüz doldu. Büyük bir ziyaretçi akınına uğrayan Sur ilçesinde esnaf çifte bayramı yaşadı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da bayrama sayılı günler kala vatandaşlar alışveriş için sokaklara döküldü, mağazalarda pahalı olan kıyafetler seyyar satıcılardan alınıyor.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da kayısı hoşafı Ramazan Bayramının vazgeçilmez lezzetleri arasındadır. Peki kaysının fiyatı ne kadar? İşte detaylar…

DİYARBAKIR

Diyarbakır'da bayrama sayılı günler kalırken, sıfır ürünlerin pahalı olmasından ötürü vatandaşlar ikinci el ürünlere rağbet gösteriyor.

YAŞAM

Alışveriş yaparken dikkat edilmemesi gerekenleri biliyor musunuz? İşte 7 maddede yapmanız gerekenler…

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala çarşı pazarında hareketlilik başladı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da çeşitli ürünlerin satıldığı bir alışveriş merkezinde, bayrama özel kampanyasında 200 liralık festival çeki için izdiham yaşandı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından yardımlaşma geleneği bu yılda devam etti.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da vatandaşlar Ramazan ayının gelmesi ile beraber iftar ve sahur alışverişi için semt pazarlarına akın etti.

EKONOMİ

Gelirlerinin tamamını internetten elde eden Türkiye'nin en büyük 100 şirketi açıklandı. İşte o şirketler…

GÜNCEL

İyzico, 2023 Black Friday dönemindeki alışveriş istatistiklerini açıkladı. 24 Kasım Cuma 2023 günü iyzico üye iş yerlerindeki işlem hacmi geçen...