• USD 32,29
  • EUR 34,70
  • ALTIN 2.403,88
  • BİST100 10.337
  • BTC 62.616

Çiçek Haberleri

Çiçek haberleri ve güncel Çiçek gelişmeleri, Çiçek ile ilgili tüm video, Çiçek fotoğrafları ve Çiçek haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, yetiştirdiği yazlık mevsimlik çiçekleri ekmeye başlarken, Diyarbakır’ın gülle anılması için de 4 bin adet gülü ekmeye başladı.

GÜNCEL

Muş’ta baharın müjdecisi laleleri koparmanın cezası 387 bin 141 lirayı buldu. ceza kesileceği açıklanan lalelere ziyaretçiler, dokunmaya çekiniyor.

YAŞAM

Diyarbakır'da bahar aylarının müjdecisi olarak kabul edilen mis kokular saçan beyaz akasyalar çiçek açtı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eşbaşkanları, 31 Mart seçimlerinin ardından yapılacak tebrik ziyaretleri için çağrıda bulundu.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'da baharın gelmesi ile beraber ağaç dallarında çıkan kiraz çiçekleri Sur ilçesini renklendirdi. Görüntüler oldukça beğenildi.

DİYARBAKIR

Baharın gelmesiyle Diyarbakır'da bulunan erik ağaçları, güzel renkleriyle görenleri hayran bıraktı. İşte o görüntüler…

DİYARBAKIR

Diyarbakır Dicle’de, soğukların bitmesiyle baharın habercisi ağaçlar çiçek açtı. Ağaçların görüntüsü renk cümbüşü oluşturdu.

DİYARBAKIR

Doğu Anadolu’da birçok yerde kar yağışları yaşanırken Diyarbakır’ın da yüksek yerleri etkilenmiş ancak Silvan’da badem ağaçları çiçek açmıştı.

GÜNCEL

Baharın gelişini simgeleyen Belezere (Newroz çiçeği) Tunceli dağlarında açtı. Yerel halkın “Belezere” dediği bu çiçek, önemli bir yere sahip.

GÜNCEL

Diyarbakır, Elazığ ve Tunceli’nin ardından şimdi de Batman'da yaşandı. Vatandaş durumdan endişeli. İşte detaylar...

DİYARBAKIR

Diyarbakır'da hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesinin ardından Kulp ilçesinde badem ağaçları çiçek açtı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Elazığ’ın ardından şimdi de Tunceli’de yaşandı adeta felaket mi geliyor diye sordurdu. İşte detayları…

GÜNCEL

Adana’nın ilçesinde mevsim normallerinin üzerinde seyretmekte olan hava sıcaklıkları sonrası şeftali ağaçları da çiçek açmaya başladı.

GÜNCEL

Diyarbakır’ın da komşusu olan Muş’ta karların erimesi ile beraber ortaya çıkan kardelenleri koparanlara 387 bin 142 lira ceza verilecek.

DİYARBAKIR

Malatya ve Elazığ gibi komşu illerde mevsiminden önce açan bitki çiçekleri, Diyarbakır için de tehlike çanları çalmaya başladı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle çiçekçilerde yoğunluk yaşandı. Peki geçen sene 15 liradan satılan çiçek fiyatı ile bu sene...

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle çiçekçilerde yoğunluk yaşanırken, vatandaşlar canlı çiçeklerden çok bakın en çok neye rağbet gösterdi. İşte...

DİYARBAKIR

Diyarbakır'da Sevgililer Günü'ne sayılı günler kala çiftler birbirlerine hediye almaya başladı. Peki Diyarbakır'da çiçek fiyatları ne kadar?

GÜNCEL

Adana’da rekolte ve fiyatıyla üreticileri memnun eden gülün hasadı da devam ediyor. Yedi sekiz bin adet verim alınan gülün tanesi...

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde çiçekçiler siparişlere yetişmekte zorlandı. Kimileri öğretmenine gül götürürken, kimisi de yapay çiçek aldı. Merkez Kayapınar...

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) ile ortaklaşa yürüttüğü projeyle farklı türlerde çiçek ve çalı üretmeye başladı.