• USD 32,34
  • EUR 34,88
  • ALTIN 2.390,60
  • BİST100 10.277
  • BTC 63.500

Deprem Haberleri

Deprem haberleri ve güncel Deprem gelişmeleri, Deprem ile ilgili tüm video, Deprem fotoğrafları ve Deprem haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


POLİTİKA

31 Mart 2024 yerel seçimleri yurt genelinde birbirinden ilginç ve beklenmeyen sonuçları ortaya çıkarırken bir çıkışta DEVA Partisinden geldi.

SON DAKİKA

Antalya’nın Kaş ilçesinde 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, çevre illerden de hissedildi.

ÇERMİK

Diyarbakır'ın Çermik ilçesinde gece saatlerinde deprem hissedildi. İşte depreme dair detaylar haberimizde...

SON DAKİKA

Merkez üssü Elazığ’ın olan 4.7 büyüklüğünde depremi Diyarbakır'da hissetti. İşte depremin ayrıntıları...

SON DAKİKA

Elazığ'da 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, Diyarbakır ve çevre illerden de hissedildi.

SON DAKİKA

Türkiye’nin komşu ülkesi Yunanistan’da 5.8 şiddetinde deprem meydana geldi. İşte depreme dair detaylar…

SON DAKİKA

Diyarbakır'ın da gece saatlerinde hissettiği Elazığ'daki şiddetli deprem için uzman isim Baturhan Öğüt'ten açıklama.

SON DAKİKA

Diyarbakır’ın da gece saatlerinde hissettiği Elazığ depremi için Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan’dan da açıklama geldi.

SON DAKİKA

Diyarbakır’dan da hissedilen Elazığ depreminin ardından uzman isimlerden açıklamalar gelmeye devam ediyor. Jeolog Prof. Dr. Okan Tüysüz de bölgeyi uyardı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da Maraş merkezli deprem sonrası ağır hasar alan binanın yıkımı sırasında binayı çocukların yakından izlemesi dikkat çekti.

SON DAKİKA

Avrupa-Akdeniz Sismoloji Merkezi, Yunanistan'ın güneyinde 5.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini açıkladı. İşte detaylar…

DİYARBAKIR

Diyarbakır Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakoç ve deprem bölgesindeki üniversitelerin rektörleri Urfa’da bir araya geldi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da ağır hasarlı binaların yıkılmasıyla birlikte, sadece yapılar değil, insanların yıllar boyunca biriktirdiği anılar da silinip gitti.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'da deprem tehlikesi konusunda uzmanlar uyarılarda bulundu. İşte Naci Görür tarafından yapılan o açıklamalar

GÜNCEL

Tunceli’nin Pülümür ilçesinde hasarlı konutların yıkımına başlandı. İlçede genelinde hak sahiplerine 250 konteyner dağıtılacağı belirtildi.

DİYARBAKIR

Maraş merkezli depremlerde Diyarbakır’da 5 bin 484 bina ağır hasar raporu aldı. Depremin ardından kaç binanın yıkıldığı belli oldu.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da Maraş merkezli depremlerde yıkılan ve 89 kişinin hayatını kaybettiği Geleria Sitesi’nde karar çıktı.

DİCLE ÜNİVERSİTESİ

Diyarbakır Sur'da bulunan beş asırlık Parlı Safa Cami'nin minaresi depremden zarar görmüştü. Caminin restorasyonu devam ediyor.

SON DAKİKA

Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesinde sabah saatlerinde 4,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

DİYARBAKIR

Konut fiyatları son birkaç yılda oldukça ciddi bir yükseliş yaşarken yeni gelişmelerle beraber de artış hızı yavaşlamaya başladı. İşte detaylar…

SON DAKİKA

Merkez üssü Marmara Denizi açıkları olan Yalova ve İstanbul başta olmak üzere çevre illerde de hissedilen 3.5 büyüklüğünde bir deprem...

SON DAKİKA

Kandilli Rasathanesi'nden son dakika deprem açıklaması geldi. Kandilli, Hakkari-Çanaklı’da 3.4 şiddetinde bir deprem yaşandığını duyurdu.

DİYARBAKIR

Diyarbakır geçtiğimiz sene deprem sebebi ile göç verirken bu sene ise bambaşka bir tablo ortaya çıkarıyor. İşte detaylar…

DİYARBAKIR

Diyarbakır deprem sonrasında yıkım yaşayan iller arasında yerini alırken göç edenlerin sayısı da belli oldu. İşte Diyarbakır’dan gidenler…

GÜNCEL

Diyarbakır’ın da etkilendiği Maraş merkezli depremler sonrası Türkiye’nin yıllık büyüme oranları açıklandı. Peki Türkiye yıllık yüzde kaçlık bir büyüme sağladı?

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da, hasta-yaralı taşıma teknikleri, enkazdan hasta-yaralı kurtarma konularında oluşturulan bir tatbikat gerçekleştirildi. Tatbikat, gerçeğini aratmadı.

DİYARBAKIR

Olası İstanbul depremine ilişkin konuşan Prof. Dr. Naci Görür, "İstanbul'da, 11 ilin toplamından daha fazla can ve mal kaybı olur"...

AMEDSPOR

Maraş merkezli deprem sonrası Yaralarımızı Birlikte Saracağız kampanyası sonrası İskenderunspor’un formaları Amedspor Store’da satışa çıktı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'da Maraş merkezli depremin ardından 38 kişinin hayatını kaybettiği Dündar Apartmanı'na ilişkin istenen ceza belli oldu.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da Maraş depremlerinde 37 kişinin hayatını kaybettiği 2 müteahhidinin 22 yıl hapis cezasıyla yargılandığı Dündar Apartmanı davasının duruşması görüldü.