• USD 32,23
  • EUR 34,79
  • ALTIN 2.453,85
  • BİST100 10.313
  • BTC 63.000

Diyarbakır Haberleri

Diyarbakır haberleri ve güncel Diyarbakır gelişmeleri, Diyarbakır ile ilgili tüm video, Diyarbakır fotoğrafları ve Diyarbakır haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


MÜCADELE ÖZEL

Diyarbakır’ın en modern ilçesi olan Kayapınar’a bağlı Huzur Evleri Semtinde vatandaşlar, evlerinin balkonlarına satılıktır yazısı vurmaya başladı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır ve6 ilde hizmet veren Dicle Elektrik, dağıtım bölgesinde genel bir enerji kesintisi yapıldığı iddialarına yönelik açıklama yaptı.

ÇERMİK

Diyarbakır Çermik’te 6 gündür kayıp olan Şeyhmus Arslan’ın cesedi gölette bulundu. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

EKONOMİ

Diyarbakır ve Batman’ın yüksek dağlarında yetişen ve halk arasında Zuzax olarak bilinen zuzubak otunun kilosu 5 bin liradan alıcı buluyor.

KAYAPINAR

Diyarbakır’da sıcaklıkların gelmesiyle birlikte yılanlar ortaya çıkmaya başladı. Bir yılanın kediyi soktuğu öğrenildi. İşte ayrıntılar…

DİYARBAKIR

Diyarbakır için de uyarılarını yapan meteoroloji uzmanı, yurt genelinde 16 gün içerisinde yaşanacak olan yağışları harita üzerinden yayınladı.

GÜNCEL

Diyarbakırlıların da yüzbinlerce nüfusa sahip olduğu başta İstanbul olmak üzere meteoroloji uzmanından iki il için uyarı geldi.

AMEDSPOR

Diyarbakır’ın gözdesi Amedspor, hafta sonu Somaspor deplasmanında sahaya çıkmaya hazırlanırken şehirden giden kafilede belli oldu.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın merkez Yenişehir ilçesi için DEDAŞ’tan uyarılar geldi, yaşanacak olan elektrik kesintisi duyuruldu.

MÜCADELE ÖZEL

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde Elazığ depreminde hasar alan Çelebi Eser Ortaokulu yıkılmıştı. Okulun öğrencileri başka okula taşınmıştı. Okul ile ilgili yeni...

DİYARBAKIR

Batman ve Van'da bölgesel 1 Mayıs kutlamaları yapılacak. Diyarbakır'daki sendika temsilcilerinden ise çağrısı yapıldı.

AMEDSPOR

Diyarbakır temsilcisi Amedspor'un galibiyet alması durumunda şampiyon olacağı Somaspor maçını taraftarlara sorduk.

MÜCADELE ÖZEL

Diyarbakır’da toplamda 889 otobüs durağı ve sayısız şehir içi ulaşım araçları vardır. Peki Diyarbakır’ın en kalabalık durağı neresidir? Neden bu...

MÜCADELE ÖZEL

Diyarbakır’da Özel Halk Otobüsü F2 kodlu yeni bir hat açtı, vatandaşlar sevinçle karşıladı. İşte F2 hattın güzergahı...

DİYARBAKIR

Diyarbakır Valiliği, Pazar günü düzenlenecek miting nedeniyle trafiğe kapalı olacak yollar ve alternatif güzergahlar hakkında açıklama yaptı. İşte detaylar…

DİYARBAKIR

Eş Başkan Doğan Hatun, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine ait 44 taşınmazın farklı kurumlara tahsis edildiğini tespit ettiklerini söyledi.

YENİŞEHİR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan temizlik kampanyası devam ediyor. Kent genelinde başlatılan kampanya kapsamında Ofis altgeçit temizlendi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır dahil bazı şehirleri birkaç gündür Kuzey Afrika üzerinden gelen toz taşımının etkisi altında bulunurken, Gazi Yaşargil Hastanesinden uyarı geldi.

EKONOMİ

Diyarbakır’da trafiğe kayıtlı araç sayısı belli oldu. Peki, TÜİK’in açıkladığı rakamlara göre Diyarbakır’da araç sayısı artıyor mu, azalıyor mu? İşte...

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın Silvan ilçesi için Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı müjdeyi verdi, açıklamayı yaptı.

DİYARBAKIR

Bir dönemler uzunca bir süre Diyarbakır uçak seferlerinin iptal edilmesi konuşulurken sebebi ise bakın ne olmuş.

AMEDSPOR

Diyarbakır’ın sevilen simalarından Sakızcı Memo, Amedspor hakkında Mücadele’ye konuştu, Mesut Bakkal ve Çekdar Orhan’a çağrıda bulundu.

AMEDSPOR

Diyarbakır temsilcisi Amedspor şampiyonluk maçı için sahaya çıkmaya hazırlanırken deplasmanda Somaspor’a konuk olacak.

DİYARBAKIR

Tüm yurdu etkisi altına alması beklenen Afrika üzerinden gelen tozlar için yeni bir tarih verildi. Belediyelere de uyarılar geldi.

MÜCADELE ÖZEL

Diyarbakır'ın en uzak ilçesi olan Kulp’ta koruma altında bulunan ters laleler çiçek açtı. Belediye görmek isteyenleri davet etti.

MÜCADELE ÖZEL

Mücadele Gazetesi olarak vatandaşlara “Diyarbakır'da şehir içi ulaşım sorunu var mı?” diye sorduk. İşte vatandaşlardan gelen şikayetler ve çözüm önerileri...

POLİTİKA

DEM Parti Diyarbakır Milletvekili Serhat Eren, TBMM Başkanlığına Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’a yanıtlaması için sorular sordu.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kent genelinde başlattığı temizlik kampanyası kapsamında Yenişehir ilçesindeki Ofis altgeçidini temizleyerek köpüklü su ile yıkadı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir ve merkez belediye eş başkanları temizlik ekipleriyle birlikte Bağlar ilçesi Dörtyol’da temizlik kampanyasının startını verdi.

AMEDSPOR

Diyarbakır ekibi Amedspor bu hafta sonu Somaspor maçı için hazırlıklarını sürdürürken kulübün programı da belli oldu.