• USD 32,34
  • EUR 34,99
  • ALTIN 2.398,65
  • BİST100 10.248
  • BTC 61.750

Elazığ Haberleri

Elazığ haberleri ve güncel Elazığ gelişmeleri, Elazığ ile ilgili tüm video, Elazığ fotoğrafları ve Elazığ haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


SON DAKİKA

Elazığ’ın Sivrice ilçesinde 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD, açıklama yaptı.

YAŞAM

Elazığ’da yetişmekte olan bu endemik tür, Diyarbakır Bingöl Tunceli Şırnak Muş Urfa Van Hakkari Adıyaman’da da yetişiyor, koparan yarım milyon...

YAŞAM

Dünyanın en pahalı baharatı Elazığ’da ekiliyor gramı 200 liraya satılıyor hem fiyatı hem faydalarıyla dikkat çekiyor.

GÜNCEL

Elazığ’da jandarma ekipleri, iki şahsa biyolojik çeşitliliği tahrip etme suçundan 775 bin liralık idari para cezası uyguladı.

GÜNCEL

Elazığ’da yaylaya gidecek hayvan yetiştiricileri kentte 100 bin lira maaşla çalıştıracak çoban bulamıyor.

GÜNCEL

Elazığ’da yapılan tespih, Türkiye’de ilk olurken dünya genelinde ise nadir yerlerde yapılıyor, fiyatları 85 bin liraya kadar çıkıyor.

SON DAKİKA

Elazığ’ın Sivrice ilçesinde gece saatlerinde 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin ardından Elazığ Valisi açıklama yaptı.

EKONOMİ

Elazığ’da şehir içi toplu taşıma ücretlerine yüzde 50 oranında zam yapıldı. Zamlı tarife bugün uygulamaya konuldu.

SON DAKİKA

Elazığ’da şantiyeye yıldırım düştü. Olay sonrası ismi öğrenilemeyen bir işçi ağır yaralandı. Yaralı işçi, tedavi altına alındı.

SON DAKİKA

Diyarbakır’dan Elazığ’da psikiyatri hastası taşıyan ambulansla hafif ticari araç çarpıştı. Kazada 1'i ağır, 2’si polis, 7 kişi yaralandı.

POLİTİKA

Elazığ’ın Maden ilçesinde bir bakır işletmesinin maden pasasını heyelan bölgesi döktü. Tehlikeye dikkat çeken CHP'li Gürsel Erol “Heyelan bölgesine dökülen...

YAŞAM

Meteoroloji uzmanları hava tahmin raporlarını yayınlarken Diyarbakır Elazığ Bingöl Tunceli Batman Mardin illeri için de uyarılarını yapmıştı.

DİYARBAKIR

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten’den Diyarbakır Elazığ Bingöl Muş Antep’e uyarı geldi, dolu yağışı dedi.

YAŞAM

Nesli tükenme tehlikesi altında olan dağ keçileri bu kez de Elazığ’ın Palu ilçesinde bulunan kaleyi mesken tuttu.

GÜNCEL

Muş ve Hatay'dan sonra Elazığ'da da insana benzer uçan cisim görüldü. Cismin ne olduğu ise merak uyandırdı.

DİYARBAKIR

Elazığ'da bulunan ve son yıllarda otopark olarak kullanılan Ermeni Protestan Kilisesi için Diyarbakır Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma Bölge Kurulu...

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da bir dönemler televizyona kavuşmanın hayalleri kuruluyormuş. Peki Diyarbakır ne zaman televizyona kavuşmuş?

GÜNCEL

Elazığ’da 65 yaşındaki bir berber, kavga eden iki grubu ayırmaya çalıştı başına öyle bir şey geldi ki! Detayları haberimizde...

GÜNCEL

Elazığ’da iki kişi, seyir halinde olan kamyonun arkasına tutunarak yolculuk yaptı, görüntüler cep telefonu kameralarına yansıdı.

YAŞAM

Elazığ’da aç kalan bir tilki, yiyecek bulmak için şehir merkezine indikten kısa bir süre sonra gözden kayboldu.

YAŞAM

Elazığ’da örtü altında yetiştirilen ve yılın 10 ayı boyunca hasadı yapılan çilek bahçesinde yılın ilk hasadı da başlamış oldu.

DİYARBAKIR

Diyarbakır için de uyarılarını yapan meteoroloji uzmanı, yurt genelinde 16 gün içerisinde yaşanacak olan yağışları harita üzerinden yayınladı.

DİYARBAKIR

Arama motorunda bugün Diyarbakır için en fazla merak edilen konu oldu. Adıyaman Malatya Elazığ'da deprem olurken Diyarbakır'da deprem mi yaşandı?

GÜNCEL

Elazığ’ın Baskil ilçesine bağlı 300 haneli Karakaş Köyü, 20 yıldır iletişim sorunu yaşıyor. Köy sakinleri, telefonla konuşabilmek için çatılara çıkıyor.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’dan yolan çıkan Turistik Diyarbakır Ekspresi Elazığ’a ulaştı. Yolçatı İstasyonu'nda çiçeklerle karşılanan yolcular, tarihi Harput Mahallesi’ni gezdi.

GÜNCEL

Elazığ’ın Karakoçan ilçesine bağlı bir köyde ekonomik nedenlerle alınan kararla, taziyelerde verilen yemek ikramı kaldırıldı.

SON DAKİKA

Elazığ’da amca çocukları arasında arazi anlaşmazlığı yüzünden kavga çıktı. Çıkan kavgada 1 kişi hayatını kaybetti.

DİYARBAKIR

Tarih boyunca birçok isimle anılan Mezopotamya'nın kalbine "Diyarbakır" ismini kim verdi? Detaylar haberimizde...

DİYARBAKIR

Tokat’ta art arda yaşanan depremler sonrası Diyarbakır Tokat arasının kaç kilometre olduğu merak ediliyordu. İşte sorunun yanıtı…

GÜNCEL

Diyarbakır Adıyaman Elazığ Tunceli Batman Antep Kilis Mardin Siirt Urfa için dikkat. İki metre uzunluğa sahip, havalar ısınınca ortaya çıkmaya...