• USD 32,25
  • EUR 34,69
  • ALTIN 2.400,66
  • BİST100 10.379
  • BTC 62.500

Kar Haberleri

Kar haberleri ve güncel Kar gelişmeleri, Kar ile ilgili tüm video, Kar fotoğrafları ve Kar haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


SON DAKİKA

Diyarbakır’ın komşu ili Bingöl’de, yüksek kesimler ve köylerinde kar etkili oldu. Dağlar ve köyler beyaza büründü. Hava sıcaklığının düştüğü kentte...

YAŞAM

Havaların geçtiğimiz haftalarda mevsim normallerinin üzerinde seyretmesiyle beraber yaz geldi denilirken bir anda kar yağışları yaşandı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Batman Mardin Siirt Şırnak’ın çevreleri ve Urfa’nın doğusunda 7 Mayıs için gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

YAŞAM

Meteoroloji hava durumu tahmin raporlarını yayınlarken uzman isimlerden de açıklamalar geliyor Diyarbakır Batman Mardin Şırnak’ı yağış bekliyor.

GÜNCEL

Van'da çığ riski nedeniyle aylardır kapalı tutulan Van-Bahçesaray karayolu ulaşıma açılması için çalışmalar sürüyor.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Urfa Van Erzurum Malatya Kars Antep'te hava durumu nasıl? Çığ uyarıları yapıldı, yağışlar açıklandı. İşte il il hava durumu...

GÜNCEL

Van’ın Başkale ilçesinde vatandaşlar bayram sabahı kar sürpriziyle uyandı. ilçe merkezini beyaza bürüdü.

GÜNCEL

Hakkari’de akşam saatlerinden beri sağanak devam ederken, kentin etrafını saran dağlar da nisan ayında yeniden beyaza büründü.

GÜNCEL

Ardahan’ı Artvin ve Ardanuç ilçesine bağlayan ve insan boyunu aşan kar nedeniyle 4,5 ay boyunca kapalı olan Ardanuç yolu açıldı.

GÜNCEL

Bitlis Tatvan’da şiddetli yağış ve karların erimesi nedeniyle tarım arazileri sular altında kaldı.

GÜNCEL

Muş'ta kar kalınlığının yer yer 7 metreyi bulduğu Üçevler grup köy yolunda karın iş makinesinin boyunu aştığı görüldü.

GÜNCEL

Diyarbakır’ın komşu ili Bingöl’de kar yağışı etkili oldu. 5-6 santim civarında karın yağdığı tepede, kapanan yollar ise iş makineleriyle açıldı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'a 145 kilometre uzaklıktaki Elazığ’ın Sivrice’de yılın ilk karı yağdı. Soğuk havanın etkili olduğu ilçede, kar yağışı kısa sürede etkisini...

GÜNCEL

Bitlis’te Süphan Dağı eteklerinde bulunan 2 bin 317 rakımlı Kışkılı köyünde eve girmek için tünel açıyorlar.

GÜNCEL

Hakkari’nin yüksek kesimlerinde hayvancılık yapan besiciler, Nisan ayına sayılı günler kala bitmeyen kış zorluğuyla mücadele ederek hayvanlarına bakıyorlar.

GÜNCEL

Ardahan’da dondurucu soğuklar mart ayında da etkisini sürdürüyor. hava sıcaklığının sıfırın altında 13 dereceye düşmesiyle çatılarda buz sarkıtları oluştu. İşte...

GÜNCEL

Bitlis Valiliğinden yapılan açıklamada etkili olan olumsuz hava şartları nedeniyle eğitim öğretime bir gün ara verildiği duyuruldu.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Mardin Urfa için uyarılar geldi, meteoroloji uzmanı duyurdu. İşte Salı günü meydana gelecek yağışlar...

SON DAKİKA

Meteoroloji, Diyarbakır’ın kuzeydoğusu Kulp, Lice ilçelerine karla karışık yağmur, yüksekleri kuvvetli ve yer yer yoğun kar uyarısı yaptı.

GÜNCEL

Bitlis Süphan Dağı eteklerindeki Kışkılı Mahallesi’nde yer yer 4 metreyi bulan karda yol açma çalışması devam ediyor. Kapanan yollar ekipler...

DİYARBAKIR

Diyarbakır ve çevresine yağış uyarıları gelirken doğusunda da kar yağışlarının beklendiğini meteoroloji uzmanı açıkladı. İşte detaylar...

SON DAKİKA

Diyarbakır Bingöl karayolu yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle TIR trafiğine kapatıldı. Valilikten uyarı açıklaması geldi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Silvan ve Kulp’ta vatandaşlar baharın tadını çıkarırken beklenmedik kar yağışıyla karşılaştı. İlkbaharda yaşanan hava değişimi ise şaşırttı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır-Bingöl karayolu yoğun kar yağışı dolayısıyla kapandı. Güzergahta bulunan TIR ve otomobiller Tabantepe mevkiinde mahsur kaldı.

GÜNCEL

Mardin'in Mazıdağı ilçesinde mart ayında kar yağışı başladı. Gece saatlerinde ise hava sıcaklığının sıfırın altına ineceği tahmin edildi.

GÜNCEL

Siirt'in Şirvan ve Pervari ilçelerinde çığ düşmesi sonucu kapanan yollarda mahsur kalan vatandaşlar kurtarıldı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın iki ilçesinde kar yağdı. Kar yağışına hazırlıksız yakalanan ve kış lastiği olmayan araçlar yağış nedeniyle yolda kaldı.

GÜNCEL

Bingöl’de etkili olan kar yağışı nedeniyle kent genelinde 200 köy yolu ulaşıma kapandı. Ekipler, yolların ulaşıma açılması için yoğun mesaiye...

GÜNCEL

Bitlis'in Tatvan ilçesinde eriyen kar nedeni ile ilçenin birçok noktası gölete dönüştü, aralıksız yağan kar ulaşımı etkiledi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Bingöl Batman Tunceli için yağış uyarıları gelirken meteoroloji Doğu Anadolu illerinin yükseklerine kar yağışları için dikkat edin çağrısı yapmıştı.