• USD 32,33
  • EUR 34,98
  • ALTIN 2.395,04
  • BİST100 10.248
  • BTC 61.750

Mardin Haberleri

Mardin haberleri ve güncel Mardin gelişmeleri, Mardin ile ilgili tüm video, Mardin fotoğrafları ve Mardin haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


SPOR

Mardinli genç futbolcu kariyerindeki ilk şampiyonluğunu yaşarken başarılı performansıyla da dikkatleri çekti. İşte Yılmaz Basravi…

SON DAKİKA

Mardin-Diyarbakır kara yolunda sürücüsünün ismi öğrenilmeyen hafif ticari araç, kontrolden çıkarak devrildi. Kazada, 4 kişi yaralandı.

YAŞAM

Diyarbakır Batman Mardin Urfa'ya Cumartesi uyarısı geldi, etkisini hissettireceği duyuruldu. İşte Cumartesi beklenen hava durumu...

SON DAKİKA

Mardin’de okuldan atılan kız öğrenci silahla okulun kapısına gelip havaya ateş açtı, gözaltına alındı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Batman Mardin Siirt Şırnak’ın çevreleri ve Urfa’nın doğusunda 7 Mayıs için gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

YAŞAM

Meteoroloji hava durumu tahmin raporlarını yayınlarken uzman isimlerden de açıklamalar geliyor Diyarbakır Batman Mardin Şırnak’ı yağış bekliyor.

DİYARBAKIR

Meteoroloji hava tahminlerini yayınlamaya devam ederken son uydu görüntüleri de yayınlandı Diyarbakır oldukça bulutlu. Ayrıntılar haberde...

DİYARBAKIR

2023/24 sezonu Türk futboluna Güneydoğu Anadolu takımları damga vurmayı başardı, Amedspor'la beraber toplam beş takım üst lige çıkmayı başardı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Batman Mardin Siirt Şırnak için sert uyarı yapıldı, ani su baskınları, sel, yıldırım ve ulaşımda aksamalar için dikkat çağrısı...

SON DAKİKA

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde husumetli iki aile arasında silahlı kavga yaşandı. Olayda 3 kişi yaralandı.

YAŞAM

Düğün sezonu yaklaştı Diyarbakır Antep Urfa Mardin ve bölge illerinde gelinlik fiyatları merak edildi. Peki gelinlik fiyatları kaç lira oldu?

YAŞAM

Hava durumuna dair raporlar ve tahminler yayınlanmaya devam ederken Diyarbakır Batman Mardin Urfa altın döneme girdi dedi açıkladı.

SON DAKİKA

Meteoroloji, Diyarbakır, Mardin, Batman, Siirt, Şırnak ve Şanlıurfa için gök gürültülü sağanak yağış uyarısında bulundu.

YAŞAM

Diyarbakır, Urfa, Batman ve Mardin’i de etkisi altına alan toz taşınımına ilişkin Dr. Fulya Uluorman’dan uyarılar geldi.

POLİTİKA

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, Mardin Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Devrim Demir ve Ahmet Türk...

SON DAKİKA

Mardin Yeşilli’de 4’üncü kattaki evlerinin balkonundan düşen 4 yaşındaki Hilal Malkoç , hayatını kaybetti.

DİYARBAKIR

Dicle Üniversitesi’nde Prof. Dr. Abdurrahman Şenyiğit, toz taşınımı etkisi altında olan Diyarbakır, Mardin, Şırnak ve Batman için uyarıda bulundu.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Hakkari arasının kaç kilometre olduğu aranan konular arasında yerini alıyor. Peki iki şehir arası mesafe ne kadar?

DİYARBAKIR

Amedspor, Batman Petrolspor, Mardin Mazıdağı Fosfatspor ve Şanlıurfa Viranşehir Belediyespor, gruplarında sezonu lider tamamlayıp bir üst lige yükseldi.

DİYARBAKIR

Meteoroloji hava tahminlerini yayınlarken meteorolojik kaynaklarda çöl tozları için açıklama yaptı, Pazartesi akşamı için uyarılarını yineledi.

DİYARBAKIR

Dünya tarihinde önemli bir kent olan Diyarbakır, tarihiyle turistleri çekerken dünyanın en iyi korunmuş Roma garnizonu da Diyarbakır’daydı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Batman Mardin’de yaşanacak olan elektrik kesintileri için DEDAŞ uyarılarını yaptı nerelerde kesinti yaşanacağını duyurdu.

GÜNCEL

Mardin Valisi Tuncay Akkoyun'un talimatıyla kurulan Turizm Denetim Komisyonu, denetimlerine başladı

DİYARBAKIR

Meteoroloji hava tahminlerini yayınlamaya devam ederken kaynaklardan da açıklamalar gelmeye devam ediyor.

DİYARBAKIR

Diyarbakır için de uyarılarını yapan meteoroloji uzmanı, yurt genelinde 16 gün içerisinde yaşanacak olan yağışları harita üzerinden yayınladı.

POLİTİKA

Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, Urfa ve Mardin’de sık sık yaşanan elektrik kesintilerine dikkati çekmek için Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı...

SON DAKİKA

Mardin'de direksiyon hakimiyetini kaybeden traktör sürücüsü, şarampole uçtu. Traktörün altında kalan İbrahim Keleş, hayatını kaybetti.

POLİTİKA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak ziyaretinden dönüşünde gazetecilerin DEM Parti sorusuna cevap vererek kayyum sinyali verdi.

GÜNCEL

Mardin Valiliği, Nusaybin’de bulunan 5 mahalleyi 15 gün boyunca geçici özel güvenlik bölgesi ilan ettiğini duyurdu. Yasak, 15 gün süreyle...

DİYARBAKIR

Diyarbakır Meteoroloji Bölge Müdürlüğü bugün yaşanacak hava durumunu açıkladı. İşte Diyarbakır Mardin Urfa Batman hava durumları...