• USD 32,34
  • EUR 34,88
  • ALTIN 2.390,60
  • BİST100 10.277
  • BTC 62.751

Şanlıurfa Haberleri

Şanlıurfa haberleri ve güncel Şanlıurfa gelişmeleri, Şanlıurfa ile ilgili tüm video, Şanlıurfa fotoğrafları ve Şanlıurfa haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


SON DAKİKA

Şanlıurfa Bozova’da otomobil ile kamyon çarpıştı. Kazada, Şanlıurfa’da görevli polis memuru, eşi ve 2 çocuğu hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden polis...

SON DAKİKA

Şanlıurfa Bozova’da otomobil ile kamyonun çarpışması sonucu çok sayıda kişi hayatını kaybetti ve yaralandı. Kaza yerine ekipler sevk ediliyor.

POLİTİKA

Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesi, Ardahan, Tunceli’nin Akpazar beldesi, Aksaray'ın Güzelyurt ilçesi ve Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde yeniden sandık kurulacak.

SPOR

Diyarbakır’dan futbolseverlerin de gideceği Süper Kupa maçı için Türkiye Futbol Federasyonu açıklama yaptı, karşılaşma 7 Nisan’da oynanacak dedi.

SON DAKİKA

Şanlıurfa Ceylanpınar’da iki aile arasında kavga çıktı. Çıkan kavgada biri kadın 3 kişi yaralandı.

POLİTİKA

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Siverek ilçedeki seçime ilişkin usulsüzlüklere dair somut kanıtların ellerine ulaştığını açıkladı.

SON DAKİKA

Şanlıurfa Siverek’te akraba iki aile arasında silahlı kavga çıktı. Kavgada 2 kardeş hayatını kaybetti.

DİYARBAKIR

Türkiye'de sakin şehir (Cittaslow) sayısı 25'e yükseldi. Listede Şanlıurfa ve Bitlis’ten birer ilçe yer alırken, Diyarbakır ilçeleri listede yer alamadı.

SON DAKİKA

Şanlıurfa Ceylanpınar’da sağanak yağıştan taşan dereden karşıya geçerken sel sularına kapılan Davut Kara'nın, 10 gün sonra cansız bedenine ulaşıldı.

POLİTİKA

2024 Yerel Seçimlerinde DEM Parti, Şanlıurfa'da AK Parti'den daha fazla ilçe belediyesi kazandı. Ayrıntılar haberimizde...

SON DAKİKA

Şanlıurfa kent merkezi ve ilçelerinde 'muhtarlık' seçimleri nedeniyle kavga çıktı. Çıkan kavgalarda 15 kişi yaralandı.

POLİTİKA

DEM Parti Şanlıurfa İl Örgütünde 9 bin 422 müşahitle sandık başında olacak. İşte haberin ayrıntıları…

SON DAKİKA

Urfa’da 17 Mart’ta akrabalar arasında muhtarlık seçimi tartışması nedeniyle başlayan silahlı kavgada hayatını kaybedenlerin sayısı 2‘ye yükseldi.

DİYARBAKIR

İstanbul’un 39 ilçesinden biri olan Sultangazi’nin nüfusu belli oldu. Peki, Sultangazi’de kaç Diyarbakırlı yaşıyor? İşte ilginç Diyarbakır detayı…

SON DAKİKA

Şanlıurfa Valiliği, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa maçı öncesi kent genelinde gösteri ve yürüyüşlerin yasaklandığını açıkladı.

SON DAKİKA

Diyarbakır-Şanlıurfa karayolu Kantar Köprülü Kavşağı alt geçidinde 7 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

DİYARBAKIR

Bölge trafiğini rahatlatmak amacıyla Balıkayağı Köprülü Kavşak çalışmasında Şanlıurfa - Diyarbakır İstikametinin ardından Diyarbakır - Şanlıurfa İstikameti de trafiğe açıldı.

DİYARBAKIR

Şanlıurfa pamuk üreten iller sıralamasında birinci olurken, Diyarbakır ikinci sırada yer aldı. Peki, Diyarbakır’da ne kadar pamuk üretiliyor?

SON DAKİKA

Şanlıurfa Siverek’te 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı.

SON DAKİKA

Şanlıurfa’da dere suyunun akıntısına kapılarak kaybolan 11 yaşındaki çocuğu arama çalışmaları 7’nci gününde de devam ediyor.

DİYARBAKIR

Diyarbakır, Adıyaman, Hakkari, Mardin, Şırnak, Van ve Şanlıurfa’da il olmaya aday ilçeler hangisi? Detayları haberimizde…

SON DAKİKA

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde akraba 2 aile arasında çıkan taş ve sopaların kullanıldığı kavgada 9 kişi yaralandı. İşte haberin ayrıntıları...

SON DAKİKA

Şanlıurfa’da derede akıntıya kapılarak kaybolan 11 yaşındaki çocuğu arama çalışmaları 5’inci gününde de hız kesmeden devam ediyor.

SPOR

Urfa temsilcisi Şanlıurfaspor kulübü, futbolcuların aldığı eylem nedeniyle antrenman fotoğrafı paylaşamadığı için taraftardan özür diledi.

POLİTİKA

8 yıl sonra yerel seçim için sahaya inen Leyla Zana, CHP'yi eleştirdi: ‘Oyunu bana ver ama görünmez ol.’ Hayalet değiliz...

POLİTİKA

Yeniden Refah Partisi'nin Şanlıurfa'da düzenlediği miting yoğun ilgisiyle başladı. Mitinge 160 bin kişinin olduğu belirtildi.

SON DAKİKA

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde dere suyunun akıntısına kapılan 4 kişiden kurtarılamayan 11 yaşındaki çocuğu arama çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

SPOR

TFF, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında 7 Nisan'da Diyarbakır'ın komşusu olan Şanlıurfa'da oynanacak Süper Kupa maçının ertelenmeyeceğini açıkladı.

SON DAKİKA

Şanlıurfa'da taşan dereden karşıya geçmeye çalışan üç kadın güçlükle kurtarılırken, yanlarındaki Davut Kara (13) ise akıntılı suda kayboldu.

SON DAKİKA

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde dün (21 Mart) sabah saatlerinde başlayan yağış, hayatı olumsuz etkiledi. Sel nedeniyle birçok kırsal mahalle sular altında...