• USD 32,27
  • EUR 34,70
  • ALTIN 2.402,56
  • BİST100 10.337
  • BTC 62.616

Şarkı Haberleri

şarkı haberleri ve güncel şarkı gelişmeleri, şarkı ile ilgili tüm video, şarkı fotoğrafları ve şarkı haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


YAŞAM

Diyarbakırlı sanatçı Ekin Akkaş, Diyarbakır için yazdığı şarkının lansmanını tarihi On Gözlü Köprü'de davul zurna eşliğinde yaptı.

GÜNCEL

Diyarbakırlı sanatçı Mahsun Kırmızıgül, 23 Nisan etkinliklerinde şarkısını yasaklayan müdüre sosyal medya hesabından seslendi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'da yaşayan bestekar Hebun Toğan, Amedspor için Türkçe, Kürtçe ve Zazaca olmak üzere 3 dilde şarkı besteledi.

GÜNCEL

Müslüm Gürses'in daha önce seslendirip hiçbir yerde paylaşmadığı 6 şarkı 'Tozlu Raflar' isimli albüm ile 18 Nisan'da dinleyicileriyle buluşacak.

POLİTİKA

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu için Kürtçe bir seçim şarkısı hazırlandı. Şarkıda "İmamoğlu bizden biridir" sözleri dikkat çekti.

GÜNCEL

Kürt müziğinin önemli isimleri olan Şivan Perwer ile Aynur Doğan arasında yaşanan "Keça Kurdan" türküsü tartışmalara neden oldu.

GÜNCEL

Katıldığı Eurovision şarkı yarışmasında Türkiye'ye birincilik getiren ünlü sanatçı Sertab Erener yeniden yarışmada sahneye çıkacak.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde ortaokul öğrencileri Filistin’e destek için “Aksa Çocuk Marşı”nı ve “Kardan Aydınlık” ezgisini seslendirdi.

GÜNCEL

Selahattin Demirtaş, 28 Kasım 2015 tarihinde katledilen Diyarbakır Barosu Başkanı Tahir Elçi için 'Elçi'ye Ağıt' isimli bir şarkı besteledi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır büyükşehir Belediyesi tarafından, 18-40 yaş arası saz ve ses seçmeleri başlıyor. Seçmelerin 25 Kasım'da yapılacağı yarışmanın son başvuru tarihi...