Ünlü sanatçı Mahsun Kırmızıgül, çektiği film ve dizilerle başarısını sinema ve dizi sektöründe de ispatlamaya devam ediyor. Son zamanlarda magazin gündemini sallayan Diyarbakırşarkıcı, son olarak hakkında çıkan 'öldü' haberine de isyan etmişti.

OKUL MÜDÜRÜ GÖRÜNTÜLERDE ŞARKIYI YASAKLADI MI?
Asıl Adı Abdullah Bazencir olan ama sahne adıyla Mahsun Kırmızıgül olarak tanınan ünlü isim, bu sefer yıllar önce yayınladığı ve halen daha çok dinlenen şarkısı 'Dinle' ile gündeme geldi. Kırmızıgül'ün Dinle şarkısı, 23 Nisan Çocuk Bayramı etkinliklerinde kullanılacaktı. Ama sosyal medyada paylaşılan görüntülere göre okul müdürü tarafından izin verilmeyip yasaklandı.

Köpek sürüsü tarafından parçalanmıştı! Yaşlı kadın can verdi Köpek sürüsü tarafından parçalanmıştı! Yaşlı kadın can verdi

MAHSUN KIRMIZIGÜL OKUL MÜDÜRÜNE ÇAĞRIDA BULUNARAK SİTEM ETTİ
Mahsun Kırmızıgül, Ankara'da bir okulda çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında kullanılacak şarkının, okul müdürü tarafından yasaklandığını duyurdu ve sosyal medya hesaplarından tepki gösterdi.

"YAPMA MÜDÜRE HANIM ÇOCUKLAR ÜZGÜN"
Kırmızıgül, X(Twitter) hesabından paylaştığı videoya ise şu açıklamayı yaptı:
"Ankara Akyurt ilçesinde 23 Nisan kutlamalarında çocuklar “Dinle ” şarkısını prova yapıyorlar. Ama Okul Müdürü Yasemin Pelit şarkının sözlerinin uygun olmadığını dile getirip çocuklara yasağı koyuyor. Ve çocuklar çok üzgünler. Yapma Müdüre Hanım, gün çocukların günü, hem o şarkının sözlerinde kötü bir şey olsa çocukların velileri ve öğretmenleri böyle bir şeye izin vermezler. O çocukların bayramda yüzlerinin gülmesini emeklerinin karşılığını kesmeyin Müdür Bey! Bırakın şarkıyı sözleri ile okusunlar..."

Muhabir: Abdullah AKYOL