• USD 32,25
  • EUR 34,69
  • ALTIN 2.394,22
  • BİST100 10.248
  • BTC 61.800

Vanspor Haberleri

Vanspor haberleri ve güncel Vanspor gelişmeleri, Vanspor ile ilgili tüm video, Vanspor fotoğrafları ve Vanspor haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


SPOR

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden ve sezonu Esenler Erokspor’un gerisinde ikinci sırada tamamlayan Vanspor PFDK’ya sevk edildi.

SPOR

TFF 2.Lig Kırmızı ve Beyaz Grup’ta mücadele eden iki takım, Play-Offlara kalmayı başarırken bu sezon iç sahasında en az mağlubiyet...

SPOR

TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta şampiyonluk mücadelesini kaçıran ve ligi ikinci olarak tamamlayıp Play-Offlara kalmayı başaran Vanspor, taraftara çağrı yaptı.

POLİTİKA

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta geçtiğimiz hafta sonu Vanspor, Serik Belediyespor’un U-19 kadrosuyla çıkmasını şaibe olarak değerlendirip sahadan çekilmişti.

DİYARBAKIR

2023/24 sezonu Türk futboluna Güneydoğu Anadolu takımları damga vurmayı başardı, Amedspor'la beraber toplam beş takım üst lige çıkmayı başardı.

AMEDSPOR

Diyarbakır ekibi Amedspor, 2.Lig Kırmızı Grubu şampiyon olarak tamamlayıp 1.Lig'de oynama fırsatı kazandı. Peki 1. Lig takımları kimler?

SPOR

TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Vanspor, Serik Belediyespor'un Esenler Erokspor'a karşı U-19 kadrosuyla çıkmasını protesto etmişti.

AMEDSPOR

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta şampiyon Amedspor’un ardından Play-Off maçları da belli oldu. Bakın kim kimle eşleşti…

SPOR

Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlemişti ancak son haftaya liderin iki puan gerisinde giren Vanspor sahadan çekildi.

SPOR

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta Esenler Erokspor’un iki puan gerisinde şampiyonluk mücadelesi veren Vanspor sahaya çıkmama kararı aldı.

SPOR

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta şampiyonluk mücadelesinin oynanacağı bu haftada Esenler Erokspor’un rakibi sahaya çıkmama kararı almıştı.

SPOR

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Vanspor, lider Esenler Erokspor’un iki puan gerisinde yerini alıyor.

SPOR

Bursa bu hafta sonu sahasında Vanspor’u konuk etmeye hazırlanırken son dakika kararı geldi. Maç seyircisiz mi oynanacak?

SPOR

Amedspor’un şampiyonluğu sonrası bölgede gözler Vanspor’a çevrilmişken Kulüp Başkanı Feyat Kıyak’tan da açıklamalar geldi.

AMEDSPOR

Diyarbakırlılara Amedspor’un şampiyonluğu sonrası bölge takımlarından kimin TFF 1.Lige yükselmesini istersiniz diye sorduk. İşte yanıtları…

SPOR

Şampiyonluğun favorileri arasında yerini alan Vanspor, Esenler Erokspor’un iki puan gerisinde 78 puanla ikinci sırada yerini alıyor.

SPOR

Amedspor ve Batman Petrolspor’un yanı sıra şampiyonluk adayı bir takımda Vanspor. Bugün sahasında üç puanı 6 golle aldı.

SPOR

Şampiyonluk yarışı devam eden Vanspor, Ankara Demirspor'u konuk edecek. Vanspor'un cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak.

SPOR

Vanspor, dün deplasmanda sahaya çıktığı Beyoğlu Yeniçarşıspor’a karşı üç puanı iki golle almayı başardı, liderin gerisinde haftayı kapadı.

SPOR

Van ekibi deplasmanda sahaya çıktığı Beyoğlu Yeniçarşıspor'a karşı üç puanı iki golle aldı, liderlik hedefi önümüzdeki haftalara kaldı.

SPOR

Vanspor deplasmanda Beyoğlu Yeniçarşıspor’a karşı sahaya çıkmaya hazırlanırken bir Vanlı futbolcunun da sahada olması tahmin ediliyor.

SPOR

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, ligde şampiyonluk mücadelesi veren Vanspor'a Altınorduspor maçında yaşanan olaylardan dolayı ceza yağdırdı.

SPOR

Amedspor’un sevinci sonrası gözler Vanspor’a çevrilmişken bugün sahasında Ankaraspor’u konuk olarak ağırladı. İşte ayrıntılar…

AMEDSPOR

Kastamonuspor deplasmanında aldığı galibiyet ile neredeyse TFF 1.Lige çıkmaya ramak kalan Amedspor’un yanı sıra bir adayda Vanspor.

AMEDSPOR

Diyarbakır’ın gözdesi Amedspor ve şampiyonluk yolunda iddialı kulüpler arasında yer alan Vanspor’un en fazla gol yediği futbolcu aynı futbolcu. İşte...

AMEDSPOR

Kastamonuspor galibiyeti sonrası şampiyonluğa çok yaklaşan Amedspor’un ardından gözler Vanspor’a çevrildi.

AMEDSPOR

Diyarbakır ekibi Amedspor’un şampiyonluk için kritik olan Kastamonuspor maçı için Van Büyükşehir Belediyesi kent merkezinde canlı yayınlayacaktı.

DİYARBEKİRSPOR

Diyarbekirspor bugün Altınordu kulübüne karşı sahaya çıkmaya hazırlanırken kulübün iki futbolcusu ise performanslarıyla dikkat çekiyor.

SPOR

Şampiyonluk için son haftalarda yaşadığı olumsuz sonuçlarla uzaklaşan Vanspor, bugün sahasında Ankaraspor’u konuk etmeye hazırlanıyordu.

SPOR

Vanspor’un TFF’ye başvurusu önce reddedilmişti. Ancak yeni gelen kararla beraber karşılaşmanın ertelendiği duyuruldu.