• USD 32,32
  • EUR 34,93
  • ALTIN 2.397,33
  • BİST100 10.248
  • BTC 61.155

Yağmur Haberleri

yağmur haberleri ve güncel yağmur gelişmeleri, yağmur ile ilgili tüm video, yağmur fotoğrafları ve yağmur haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


YAŞAM

Kars’ta mayıs ayının gelmesine rağmen dağlar kara büründü, kentte hava sıcaklığı ise oldukça sert bir düşüş yaşadı.

SON DAKİKA

Diyarbakır’ın Bismil ilçesi ile Batman’ın Kozluk ilçesinde etkili olan sağanak ve ceviz büyüklüğündeki dolu yağışı nedeniyle ekili tarım arazileri zarar...

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ekipleri, sağanak yağışla birlikte selin yaşandığı Cizre ilçesinde 33 konutun bodrum katındaki suyu tahliye etti, cadde ve...

SON DAKİKA

Meteoroloji, Diyarbakır dahil 18 ilde kuvvetli yağış beklendiğini belirterek sarı kod uyarısında bulundu. Peki sarı kod uyarısı nedir?

SON DAKİKA

Şırnak’ın Cizre ilçesindeki Cudi Mahallesi’nde etkili olan yağış nedeniyle sele kapılan 1’i çocuk 2 kişi kurtarıldı.

GÜNCEL

Meteoroloji’nin sarı kodlu uyarı verdiği Şırnak’ın Cizre ve Silopi ilçelerinde etkili olan sağanak nedeniyle cadde ve sokaklar göle döndü.

YAŞAM

Diyarbakır merkezin dışında şimşekler çakarken Adıyaman’ın da şehir merkezinde etkisini hissettirdi. İşte görüntüler...

MÜCADELE ÖZEL

Diyarbakır'da dün etkili olan toz taşınımınn ardından sağanak yağmur ve dolu yağdı. Sağanak yağmur nedeniyle bazı yerlerde sel oluşurken bazı...

DİCLE ÜNİVERSİTESİ

Diyarbakır’da dün başlayan sağanak yağış yerini doluya bırakmıştı. Dicle Üniversitesi ise adeta sulara gömüldü.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'da bugün itibari ile nisan yağmurları başladı. Öğlen saatlerinde kuvvetli yağış ve dolu etkili oldu. Sabah saatlerinde ise şehrin 4...

DİYARBAKIR

Tüm yurdu etkisi altına alması beklenen Afrika üzerinden gelen tozlar için yeni bir tarih verildi. Belediyelere de uyarılar geldi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da 7 Nisan Pazartesi günü bir siteye yıldırım düşmesi üzere adeta deprem etkisi yaratmıştı. Olaya ilişkin görüntüler ortaya çıktı.

SON DAKİKA

Siirt'te etkili olan yağışlar nedeniyle köy yolunda çökme meydana geldi. Ekipler, yolun onarımı için çalışmalara başladı.

SON DAKİKA

Gaziantep’te etkili olan sağanak yağış hayatı felç etti, cadde ve sokaklar ise suyla doldu.

BAĞLAR

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde bulunan Üzümlü Bağ Evi Parkı, her yağmur sonrasında adeta göle dönüyor. Vatandaşlar ise durumdan şikayetçi...

GÜNCEL

Bitlis'in Ahlat ilçesinde yaşanan yağmur ve sel sonrası dere yataklarından dökülen su, Van Gölü'nü kahverengine boyadı.

SON DAKİKA

Van-Hakkari karayolunda etkili olan sağanak yağış nedeniyle karayolunun üç noktasında heyelan meydana gelirken, bazı mahallelerde su baskınları yaşandı.

DİYARBAKIR

Meteorolojiden Diyarbakır’a son dakika uyarısı geldi. Meteorolojinin son raporuna göre, Diyarbakır’da kuvvetli yağış olması bekleniyor.

GÜNCEL

Hakkari’de akşam saatlerinden beri sağanak devam ederken, kentin etrafını saran dağlar da nisan ayında yeniden beyaza büründü.

SON DAKİKA

Hakkari Yüksekova’da 2 gündür etkili olan sağanak yağışlar nedeniyle bazı evler sular altında kaldı. Vatandaşlar evlerinde mahsur kaldı.

BİSMİL

Diyarbakır Bismil’de dünden beri etkili olan dolu ve sağanak sırasında 2 katlı evin çatısına yıldırım isabet etti. Evde ve ahırda...

DİYARBAKIR

Meteorolojiden yapılan uyarının ardından, Diyarbakır’da kısa süreli sağanak yağış etkili oldu. Kısa süren sağanak yağmur, sürücülere ve vatandaşlara trafikte zor...

GÜNCEL

Bitlis Tatvan’da şiddetli yağış ve karların erimesi nedeniyle tarım arazileri sular altında kaldı.

SON DAKİKA

Batman'da etkili olan yağmur bazı cadde ve sokaklar suyla doldu. Ekipler, suyun tahliyesi için çalışma başlattı.

SON DAKİKA

Meteoroloji, Diyarbakır’ın kuzeydoğusu Kulp, Lice ilçelerine karla karışık yağmur, yüksekleri kuvvetli ve yer yer yoğun kar uyarısı yaptı.

SON DAKİKA

Şırnak - Hakkari karayolunun Uludere ilçesi yakınlarında sağanak nedeniyle yolda çökme ve çatlaklar meydana gelince yol ulaşıma kapatıldı.

ERGANİ

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde etkili olan sağanak günlük yaşamı olumsuz etkilerken; dere taştı, yol çöktü, tarlalar su altında kaldı.

SON DAKİKA

Şanlıurfa'da taşan dereden karşıya geçmeye çalışan üç kadın güçlükle kurtarılırken, yanlarındaki Davut Kara (13) ise akıntılı suda kayboldu.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde, kuvvetli yağış nedeniyle Hayrat Camisi ile bodrum katlarında bulunan bazı daireleri su bastı.

SON DAKİKA

Şırnak'ın Cizre ilçesinde etkili olan sağanak nedeniyle cadde ve sokaklar suyla doldu, sürücüler zor anlar yaşadı.