• USD 32,26
  • EUR 34,69
  • ALTIN 2.395,73
  • BİST100 10.248
  • BTC 62.201

Yol Haberleri

yol haberleri ve güncel yol gelişmeleri, yol ile ilgili tüm video, yol fotoğrafları ve yol haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


DİYARBAKIR

Diyarbakır Kulp’ta sağanak yağışların ardından oluşan heyelan nedeniyle kapanan köy yolları belediye ekipleri tarafından açıldı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, birçok mahalleye hizmet veren, Karacadağ Kayak Merkezi yolu olarak da kullanılan grup yolunu onarıyor.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Hakkari arasının kaç kilometre olduğu aranan konular arasında yerini alıyor. Peki iki şehir arası mesafe ne kadar?

GÜNCEL

Van'da çığ riski nedeniyle aylardır kapalı tutulan Van-Bahçesaray karayolu ulaşıma açılması için çalışmalar sürüyor.

SUR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Sur’da yeni imara açılan bölgelerde vatandaşların ulaşım sorunu yaşamaması amacıyla Teknokent arkasına yeni bir yol inşa ediyor.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Valiliği, Pazar günü düzenlenecek miting nedeniyle trafiğe kapalı olacak yollar ve alternatif güzergahlar hakkında açıklama yaptı. İşte detaylar…

DİYARBAKIR

Diyarbakır ekibi Amedspor’un maçını izlemek için Van’dan Diyarbakır’a gelmek isteyen sporseverler iki şehir arasındaki mesafeyi merak ediyordu.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da 1 ay önce yapımına başlanan caddedeki elektrik direkleri yol ortasında kaldı. Araçların giriş çıkış yapamadığı caddede vatandaş duruma isyan...

DİYARBAKIR

Tokat’ta art arda yaşanan depremler sonrası Diyarbakır Tokat arasının kaç kilometre olduğu merak ediliyordu. İşte sorunun yanıtı…

DİYARBAKIR

Siverek-Diyarbakır karayolunda kireç yüklü TIR kaza yaptı. TIR'ın devrilmesi nedeniyle, Diyarbakır-Siverek istikametindeki yol 2 saat trafiğe kapandı.

SON DAKİKA

Van- Yüksekova karayolu, Yeniköprü mevkiinde yaşanan heyelan sonrası yeniden kapandı. Heyelan sonrası yolun açılması için başlatılan çalışmalar devam ediyor.

SON DAKİKA

Siirt'te etkili olan yağışlar nedeniyle köy yolunda çökme meydana geldi. Ekipler, yolun onarımı için çalışmalara başladı.

GÜNCEL

Ardahan’ı Artvin ve Ardanuç ilçesine bağlayan ve insan boyunu aşan kar nedeniyle 4,5 ay boyunca kapalı olan Ardanuç yolu açıldı.

YAŞAM

Bayram heyecanının yaşandığı bu günlerde, milyonlarca sürücü yola çıkma hazırlıklarına başladı. Yola çıkmadan önce ve yolculuk sırasında yapması gerekenler hatırlatıldı.

SON DAKİKA

Hakkari Yüksekova’da heyelan meydana geldi. Heyelan sonucu bir köyün şehirle bağlantısı kesildi. İşte detaylar…

GÜNCEL

Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bayramda köprü ve otoyolların 9 gün boyunca ücretsiz olacağının açıkladı.

GÜNCEL

Ramazan Bayramı’na günler kala uzun yola çıkacak şoförler içinde uyarılar geldi, oto bakım ustasından tavsiye niteliğinde açıklamalar yapıldı.

DİYARBAKIR

Bölge trafiğini rahatlatmak amacıyla Balıkayağı Köprülü Kavşak çalışmasında Şanlıurfa - Diyarbakır İstikametinin ardından Diyarbakır - Şanlıurfa İstikameti de trafiğe açıldı.

DİYARBAKIR

Muş-Diyarbakır kara yolunun 49. kilometresinde meydana gelen heyelan nedeniyle geçici olarak kapatılırken yapılan temizleme çalışmaları sonrasında tekrar ulaşıma açıldı.

GÜNCEL

Mardin'in Artuklu ilçesinde etkili olan sağanak sonrası yol çöktü. Çökme sonrasında park halindeki 2 araç tarihi evin avlusuna düştü.

GÜNCEL

Bitlis Süphan Dağı eteklerindeki Kışkılı Mahallesi’nde yer yer 4 metreyi bulan karda yol açma çalışması devam ediyor. Kapanan yollar ekipler...

DİYARBAKIR

Diyarbakır'ın Eğil ilçesinde yaşanan heyelan sonrası yol ulaşıma kapandı. Belediyeden açıklama yapıldı. İşte detaylar...

DİYARBAKIR

Diyarbakır-Bingöl karayolu yoğun kar yağışı dolayısıyla kapandı. Güzergahta bulunan TIR ve otomobiller Tabantepe mevkiinde mahsur kaldı.

GÜNCEL

Siirt'in Şirvan ve Pervari ilçelerinde çığ düşmesi sonucu kapanan yollarda mahsur kalan vatandaşlar kurtarıldı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'ın Ergani İlçe Belediyesi, ilçedeki 2 bölgeye 60 adet dekoratif aydınlatma direği çalışmalarını başlattıklarını duyurdu.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Valiliği, Newroz Bayramı nedeniyle yarın kapanacak yolları ve kullanılacak alternatif güzergahları açıkladı. İşte detaylar…

GÜNCEL

Muş'ta yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışından dolayı kapanan 102 köy yolunun ulaşıma açılması için ekipler çalışma başlattı. İşte detaylar…

SON DAKİKA

Hakkari-Şırnak karayolu çığ düşmesi sonucu ulaşıma kapandı. Çığ nedeniyle yol çift yönlü olarak kapandı. İşte detaylar…

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın iki ilçesini birbirine bağlayacak yeni bir yol için çalışmalara başlandı. İşte çalışmanın ayrıntıları…

GÜNCEL

Tunceli’de geçen hafta etkili olan kar yağışının ardından kapanan köy yollarının tamamına yakını ulaşıma açılırken, kapalı bulunan 4 köy yolunu...