Diyarbakır kulübü Amedspor, Play-Off hedefi olan ancak oldukça gerilerde yer alan İnegölspor’u konuk etmeye hazırlanırken Kastamonuspor içinse oldukça kritik bir deplasman olacak.

Lider Amedspor’un bir puanla gerisinde yer alan Kastamonuspor, yarın (7 Nisan Pazar) deplasmanda Belediye Derincespor’a konuk olacak. Şampiyonluk yolunda kritik haftalara girilirken Belediye Derincespor’da Kastamonuspor’un tersine bir puanla küme düşme hattının önünde, 15.sırada yerini alıyor. Bu hafta mağlubiyet alırsa rakiplerinin kazanması durumunda küme düşme potasına girebilir. Bu sebepten Kastamonuspor kıl payı liderin gerisinde yer alırken Derincespor ise kıl payı kümede kalıyor. Yarın oynanacak karşılaşma iki kulüp içinde oldukça iddialı olurken sonuçları da merak ediliyor.

Amedspor başkanı Mücadele'ye konuştu! Kupa ne zaman verilecek? Amedspor başkanı Mücadele'ye konuştu! Kupa ne zaman verilecek?

Belediye Derincespor son haftalarda ligde kalabilmek için çıktığı beş karşılaşmasında 2 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı. Kastamonuspor ise son beş karşılaşmasının tamamında galibiyet aldı. Yarın kıran kırana bir karşılaşma olacak.

Muhabir: Onurcan GÜLER