Her yıl düzenli olarak İzdiham tarafından dağıtılan 1. Geleneksel İzdiham Edebiyat Ödülleri bu yıl da sahiplerini buldu. 2023 yılı içinde gerçekleşen faaliyetlerin, çalışmaların, eserlerin ve katkı sunanların titizlikle araştırıldığı çalışmada İzdiham Dergisi jüri üyeleri, Mücadele Gazetesi muhabiri gazeteci ve yazar Devrim Aktürk'e 'Yılın Edebiyata Gönül Veren Gazetecisi Ödülü'nü verdi.

Ödül hakkında düşüncelerini belirten Aktürk, tüm İzdiham Dergisi ailesine teşekkür ettiğini ve Türkiye'de farklı bir dergicilik zihniyetini oluşturduğu için İzdiham Dergisi ailesine şükranlarını ilettiğini söyledi.

Diyarbakır’da toplu taşıma için yeni uygulama! 81 ilde geçerli olacak Diyarbakır’da toplu taşıma için yeni uygulama! 81 ilde geçerli olacak

İzdiham Dergisi, resmi sitelerinden yaptığı paylaşımda, "Filistin halkının uğradığı zulüm ve insanlık dışı muameleler devam ettiğinden bu yıl ödül törenini fiziksel olarak gerçekleştirmeyeceğiz. Herkes bulunduğu yerde önce insanlık adına dualar edip ardından kendisine sarılabilir. Kargo ücretleri ödüllerden daha fazla olduğundan adaylara en güzelinden mail gönderilecektir." ifadesi kullanıldı. (Haber Merkezi)

Editör: Mücadele Gazetesi