İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, katıldığı A Haber canlı yayınında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Kurum, seçmenlerin bir belediye başkanından şehriyle ilgilenmesini, zor anlarında yanlarında olmasını beklediğini söyledi. Kurum, ayrıca DEM Partililerin oy tercihi hakkında da açıklamalar yaptı. İşte Kurum'un açıklamaları...

Elazığ’da canlarını hiçe saydılar kamyona sarıldılar! Elazığ’da canlarını hiçe saydılar kamyona sarıldılar!

MURAT KURUM’DAN DEM PARTİ MESAJI
Murat Kurum, DEM Parti seçmenine mesajının sorulması üzerine şu açıklamalarda bulundu: 

“Biz 16 milyon İstanbul'un oyuna talibiz ve 16 milyona eşit hizmet götüreceğiz. Bu anlayışla çalışacağız. Onlar orada hangi uzlaşı adı altında iş yürütürse yürütsün seçmenin de bir feraseti, bir kararı var. O kararı sandıkta net şekilde yansıtacaktır. Ya iş yapana verecektir ya da kendi ideolojisi, tabanı üzerinde tercihini kullanacaktır. Öbür tarafa verdiğinde kullanılmış bir oyun onlara faydası olmayacağını net şekilde biliyor, bunu daha önce de denediler.”

KURUM YENİDEN REFAH SEÇMENİNE DE ÇAĞRIDA BULUNDU
Yeniden Refah Partili seçmenlere de seslenen Murat Kurum, "Yeniden Refah Partisi seçmenimizle biz Cumhur İttifakı içinde mayıs seçimlerinde beraberdik. Gönül isterdi ki bugün de aynı beraberliği yaşayalım. Aslında Yeniden Refah Partili seçmenimiz CHP'li belediyecilik anlayışını en iyi bilen seçmendir" dedi.

Kaynak: Haber Merkezi