27 Aralık Cumartesi günü (bugün) Diyarbakır’da yağışlı ve serin bir hava bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, kentte yağış ve buzlanma riskine karşı vatandaşları uyardı.

SICAKLIKLAR DÜŞÜYOR
Diyarbakır’da hafta sonu yağışlı hava etkisini gösterecek. Meteoroloji verilerine göre gün boyunca bulutlu ve zaman zaman hafif yağmur görülecek. Kentte sıcaklık en yüksek 7 derece, en düşük ise 5 derece olacak.
Meteoroloji yetkilileri, özellikle sabah ve akşam saatlerinde buzlanma riskine dikkat çekerek sürücülerin ve yayaların tedbirli olmasını istedi.
Kuzey, iç ve doğu kesimlerde sıcaklıkların hissedilir derecede azalacağı, Diyarbakır’da ise yağışla birlikte serin bir gün yaşanacağı tahmin ediliyor.
VATANDAŞLARA UYARILAR
Dışarı çıkacakların şemsiye bulundurması önerilirken; buzlanma riski nedeniyle özellikle sabah ve akşam saatlerinde dikkatli olunmalı uyarısı yapılıyor.




