Kupa töreni sonrası Amedspor'u yasa boğacak haber geldi! Kupa töreni sonrası Amedspor'u yasa boğacak haber geldi!

Siirt Belediyesi, 2. Lig Kırmızı grupta lider olan Amedspor’un kendi sahasında Menemen Belediyespor’la karşılaştığı maçı, Kızlar Tepesi’nde kurduğu dev ekranda, Siirtlilere izletti. 
 
Siirt Belediye Eşbaşkanları Sofya Alağaş ile Mehmet Kaysi, halkla birlikte maçı, dev ekrandan izledi. Davullarla, maçın izleneceği alana gelen Siirtli Amedspor taraftarları, “Diren ha Diyarbakır diren” şarkısını söyleyerek, sık sık, “Şampiyon Amed” ve “Amed Amed” sloganları attı.
 
Amedspor bayrakları ve formalarıyla maçı izleyen yurttaşlar, maç boyunca büyük bir heyecan yaşadı. Maç bitimine kadar tezahürat yapan Siirtliler, maça verilen 15 dakikalık arada halaya durdu. Golsüz biten maçta, Amedspor’un şampiyonluğunu kutlayan taraftarlar, şarkılar söyleyerek halaya durdu.
 
SİİRT SOKAKLARINDA YÜRÜYÜŞ 
Ardından Belediye Eşbaşkanları Alağaş ve Kaysi’yle birlikte maç izledikleri yeri temizleyen yurttaşlar, Güres Caddesi’nde yürüyüşe geçti. “İşte taraftar, işte şampiyon” ve “Her zaman her yerde Amedspor” sloganları ile “Diren ha Diyarbakır diren” şarkısıyla Siirt sokaklarını inleten taraftarlar, Demokrasi Meydanı’na kadar meşalelerle yürüyüşe geçti. 

Taraftarlar, meydanda da sloganlar ve şarkılarla kutlamalarını sürdürdü.

Kaynak: MA