Bölgesel Amatör Lig (BAL)’da mücadele etmekte olan ve şampiyonluğun favori takımlarından olan Siverek Belediyespor, sahasında konuk ettiği Kahramanmaraş temsilcisi Onikişubatspor maçı sonucu hükmen mağlup oldu.

NELER OLMUŞTU?

Maç öncesinde yaşanan olaylar sonucunda Onikişubatspor kulübü maça çıkmaz iken Siverek Belediyespor ve hakem triosu seremoniye çıktı.

Sonrasında olay TFF’ye intikal ettiğinde, verilen karar gereği hükmen mağlup edilen taraf Siverek Belediyespor oldu.

Diyarbakır Yolspor’un gençleri 15’te 15 yaptılar! Bölge şampiyonu oldular Diyarbakır Yolspor’un gençleri 15’te 15 yaptılar! Bölge şampiyonu oldular

YEŞİLYURT RAHATLADI: SİVEREK TEPKİ GÖSTERDİ

TFF’nin almış olduğu bu karara Siverek Belediyespor tarafı tepki gösterirken, kulübün hükmen mağlup olması sonrasında, Malatya temsilcisi Yeşilyurt Belediyespor, bu hafta galip gelirse şampiyonluğunu ilan etmiş olacak.

Kaynak: Haber Merkezi