Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 24 ili ilgilendir bir haberi duyurdu. Yapılan duyuruda TOKİ, Adana, Ağrı, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Çorum, Diyarbakır, Elazığ, Hatay, İstanbul, İzmir, Karabük, Kayseri, Kırıkkale, Kocaeli, Konya, Mersin, Muş, Şanlıurfa, Tekirdağ, Uşak, Van ve Yalova'daki 229 arsayı açık artırma yöntemiyle satılacağı ifade edildi.

Diyarbakır Otogarı yenileniyor! Diyarbakır Otogarı yenileniyor!

Yapılan duyuruda ayrıca 24 ildeki 229 arsayı 28 Aralık 2023 tarihinde açık artırma yöntemiyle satılacağı ve 1 adet resmi kurum alanı kiralamasının da yapılacağı belirtildi.

PEKİ AÇIK ARTIRMA NE ZAMAN?
TOKİ tarafından yapılan duyuruda açık artırma tarihi ile ilgili şu ifadelere yer verildi: “Muhammen bedeli 4.674.424.547 TL olan yaklaşık 1.418.364 m2 büyüklüğündeki; Adana, Ağrı, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Çorum, Diyarbakır, Elâzığ, Hatay, İstanbul, İzmir, Karabük, Kayseri, Kırıkkale, Kocaeli, Konya, Mersin, Muş, Şanlıurfa, Tekirdağ, Uşak, Van ve Yalova’da bulunan 229 arsa, açık artırmayla satılacak. Açık artırma, 28 Aralık 2023 Perşembe günü saat 10.30’da yapılacak” denildi. (Haber Merkezi)

Editör: Mücadele Gazetesi