Diyarbakır’da özellikle asgari ücrete gelen zamlardan sonra her ürüne neredeyse her hafta zam gelmeye başladı. Diyarbakır’da bir esnaf zamlara inat normal porsiyon fiyatı 200, 300 lira olan lahmacunu bakın kaç liradan satıyor.

EN UCUZ LAHMACUN DİYARBAKIR’DA
Lahmacun porsiyonunda 4 adet bulunmaktadır. Diyarbakır’da bir esnaf Türkiye’nin en ucuz lahmacun fiyatını satıyor. Gelen zamlara inat lahmacunun porsiyon fiyatını 50 liradan satmaktadır. Genellikle dar gelirli ve öğrencilerin uğradığı lokantaya talep her geçen gün artıyor.

Dicle Üniversitesi'ne bir akreditasyon daha Dicle Üniversitesi'ne bir akreditasyon daha

"GENELLİKLE ÖĞRENCİ VE DAR GELİRLİ VATANDAŞLARIMIZ GELİYOR"
Gazetemize konuşan esnaf Menav İlan, “Biz burada Türkiye’nin en ucuz lahmacununu satmaktayız. Biliyorsunuz ki her geçen gün ürünlere zam geliyor. Bizde zamlara inat fiyatları sabit tuttuk. Lahmacunun fiyatını 50 liradan satmaktayız. Lezzet olarak kendimize güveniyoruz. Aklında soru işareti kalanları lokantamıza bekliyoruz. Bizim amacımız çok para kazanmak değil öğrencilerin ve dar gelirli vatandaşlarımızın lahmacun yiyebilmesidir. Diğer yerlerde fiyatlar baya uçuk fiyatta olduğu için durumu düşük olanlar maalesef yiyemiyor. Bizde onları düşündüğümüz ve onların bir hayır duasını almamız için 50 liradan satıyoruz. Bazıları bize diyor abi siz nasıl zarar etmiyorsunuz. Allah yardımcımız oluyor. Yiyenlerde bize dua ediyor onların duaları bize yeter de artar.” Dedi.

Haber: Abdullah AKYOL

Editör: Abdullah Akyol