• USD 32,27
  • EUR 34,71
  • ALTIN 2.403,08
  • BİST100 10.253
  • BTC 62.711

Fiyat Haberleri

fiyat haberleri ve güncel fiyat gelişmeleri, fiyat ile ilgili tüm video, fiyat fotoğrafları ve fiyat haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


GÜNCEL

Balık avının yasağıyla beraber çiftliklerde yetiştirilen balıkların fiyatların artmasına neden olduğunu söyleyen balıkçılar yurt dışına satışa kısıtlama istedi.

YAŞAM

Dünyanın en pahalı baharatı Elazığ’da ekiliyor gramı 200 liraya satılıyor hem fiyatı hem faydalarıyla dikkat çekiyor.

MÜCADELE ARŞİV

1970’li yıllar büyüklerimizin gözünde kuyrukların yaşandığı dönemler olarak akıllarda kalırken Diyarbakır’da da zaruri yiyecekler karaborsada satılmış.

MÜCADELE ÖZEL

Diyarbakır’da sokak simittin bazı yerlerde 12.5 lira ile 15 lira arasında satıldığı görüldü. Peki, Diyarbakır’da normalde simit fiyatları ne kadar?

EKONOMİ

Otomobil piyasasındaki pahalılık devam ederken kimse araç alışverişi için pazarlara gitmiyor, sokakların boş olması dikkat çekiyor.

YAŞAM

Yaz dönemine doğru gidilirken piknik sezonu da açıldı, Van’da havaların ısınmasıyla birlikte vatandaşlar piknik ve mesire alanlarına gitmeye başladı.

AMEDSPOR

Diyarbakır temsilcisi Amedpsor şampiyonluk maçına çıkıyor. Amedspor Menemen FK maçı öncesi şampiyonluk formalarını da satışa sundu.

YAŞAM

Düğün sezonu yaklaştı Diyarbakır Antep Urfa Mardin ve bölge illerinde gelinlik fiyatları merak edildi. Peki gelinlik fiyatları kaç lira oldu?

AMEDSPOR

Amedspor maçı için kulüpten resmi duyuru geldi bilet fiyatları belli oldu. Peki Amedspor Menemen FK maçı biletleri ne zaman satışa...

AMEDSPOR

Şampiyonluk maçı olacak Amedspor Menemen maçı için bilet fiyatları belli oldu. Peki maçın bilet fiyatları kaç lira?

MÜCADELE ÖZEL

Diyarbakır’da 15 Nisan'da gırgır ve troller için başlayan av yasağı nedeniyle tezgahlarda balık çeşidi azaldı, fiyatlar uçtu.

DİCLE ÜNİVERSİTESİ

Diyarbakır Dicle Üniversitesi’nde öğrenciler yemekhanede yediği yemek fiyatı ilk basımda 9 lira, iki basıma ise 61,60 lira ödenmesine tepki gösterdi.

MÜCADELE ÖZEL

Diyarbakır’da yaz aylarının vazgeçilmezi yemişlerden olan yeşil nohut tezgahlardaki yerini aldı. Destesi ise 20 liradan satılıyor.

MÜCADELE ÖZEL

İran'dan Diyarbakır'a gelen karpuzlar tezgahlarda yerini aldı. Kilo fiyatı 50 liradan, bir karpuzun fiyatı 500 liradan satılıyor.

EKONOMİ

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından 2013 yılından itibaren uygulanan uçak bileti tavan fiyatına yüzde 30 yapıldı.

YAŞAM

Diyarbakır’da havaların ısınması ile beraber nezleye yakalanan birçok vatandaşta soluğu aktarlarda aldı. Peki en fazla hangi ürünler tercih edildi?

GÜNCEL

Buğdayda bu sene verim yüksek beklenirken hasat dönemi de yaklaştı. Şimdi üreticiler de bir an önce fiyatların açıklanmasını bekliyor.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'da havaların ısınması ile beraber sebze meyve fiyatlarında bir düşüş yaşanırken vatandaşlarda pazarlara akın etmeye başladı.

EKONOMİ

Son zamanlarda tavuk etinde yaşanan fiyat artışları için Ticaret Bakanlığı harekete geçti. Bakanlık, fiyatları düşürmek için tavuğa ihracat yasağı getiriyor.

EKONOMİ

Konut fiyatlarında ciddi artışlar yaşanırken Merkez Bankası politika faizinde ciddi bir artış yaşamıştı. Peki bundan sonra konut fiyatları arttı mı...

YAŞAM

Ekonomik problemler düğün maliyetlerini de artırdı. Peki buna göre evlilik hazırlığı yapanların düğün maliyetleri kaç lira olur?

MÜCADELE ÖZEL

Restoran, kafe, lokanta işletmelerindeki fahiş fiyatlara karşı sosyal medyadan başlatılan boykot, Diyarbakır’da işe yaramadı.

GÜNCEL

Restoran, kafe, lokanta işletmelerindeki fahiş fiyatlara karşı sosyal medyadan başlatılan boykot, giderek büyüyor.

YAŞAM

Diyarbakır’da DJ Hakan Küfündür ile 90'lar & 2000'ler Türkçe Pop Parti ile ‘zaman yolculuğu’ yaşanacak. İşte haberin detayları…

AMEDSPOR

Diyarbakır temsilcisi Amedspor bilet satış yerini değiştirince on binlerce kişi Diyarbakır Stadyumu’nun önünde bilet sırasına girdi.

AMEDSPOR

Amedspor şampiyonluk maçı öncesi bilet satış yerlerinde değişiklik yaparak sosyal medya hesabından saat vererek duyurdu. İşte haberin detayları.

MÜCADELE ÖZEL

Diyarbakır’da kırmızı et fiyatlarında yüzde 8’lik artış yaşandı. Ramazan Bayramı öncesinde 490 liradan satılan 1 kilo kuzu et şuan ki...

MÜCADELE ÖZEL

Diyarbakır'da havaların iyice ısındığı bugünlerde vatandaşlar tişörtlere gözünü dikerken, ürünlerin yüzde 100 zamlandığını gördüler.

MÜCADELE ÖZEL

Diyarbakır’da senelerdir küçük büyük demeden herkesin kentte severek serinlediği buzlaç bu yıl yüzde 100 zamlı tüketilecek.

MÜCADELE ÖZEL

Şifa deposu olarak anılan ve Doğu'nun muzu diye adlandırılan “ışkın”, Diyarbakır'da tezgahlarda yerini aldı.