Amedspor'un üç puan alıp resmen olmasa bile şampiyonluğunu duyurduğu Kastamonuspor maçı sonrası sessizliğini bozan Cengiz Aygün, iş adamları ve STK'lara tepki gösterdi. Aygün,

"Amedspor, Diyarbakır’dan bir uçakla 170 kişi falan geldi. Hepsi işadamı, Stk Başkanı, milletvekili var. Nasıl bu adamları taktir etmem, bizim bir deplasmanımıza kim geldi, bir isim verin. Maçtan önce 2 vekilimizi aradım, bizi yalnız bırakmayın dedim, biri Antalya’daydı, biri gelirim dedi gelmedi. Bizim protokolümüz nerede, sahip çıkmayanlar, Kastamonulular herkes kendisine sorsun? Amed ve Iğdırspor maçları stad fulldü, geri kalanlarında taraftar yoktu." dedi.

Kastamonuspor Başkanı Cengiz Aygün

Kastamonuspor’dan Aziz Elaldı ve Amedspor’a mesaj Kastamonuspor’dan Aziz Elaldı ve Amedspor’a mesaj

AMEDSPOR'U KUTLUYORUM

Aygün son olarak, "Buradayım bir yere gitmiyorum. Ben Beşiktaşlıyım, Süleyman Seba’nın yanında yetiştim hak edene hakkını veririm, Amedspor'u kutluyorum. Kastamonu için bütün dinamikleri bir araya getireceğiz. Cumhurbaşkanımızı bir ayrı seviyorum hep söylüyorum ancak seçilmiş kim varsa saygılıyım, CHP'li değilim ancak Başkan Baltacı’ya teşekkür ediyorum ilk defa soyunma odamızda bir belediye başkanımızı gördüm. PKK ile Diyarbakır’ı, Amedspor’u bazıları karıştırıyorlar. Ama burada Diyarbakır’ın incisi bir takım, resmi bir takım. Bugün olsa yine Amedspor’u iyi ağırlarım. Amedspor’a 1. Lig yolunda başarılar diliyorum" dedi.

Muhabir: Onurcan GÜLER