21 Nisan Pazar günü Diyarbakır Stadyumu’nda oynanacak olan Amedspor Iğdırspor maçı için Diyarbakır’a 1 milyon kişinin geleceğini tahmin ediliyor. Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı açıklamalar yaptı. Elaldı, “Emniyet Müdürlüğü ve Belediyeden aldığımız bilgilere göre hafta sonu Amedspor-Iğdırspor maçı için Diyarbakır'a il dışından 1 milyon kişi gelecek. Şu an belediye ile görüşüyoruz. Park Orman ve Kent Meydanı’nda dev ekranlar kurulacak. Bu alanlarda yüzbinlerce taraftar maçı izleyebilecek

Haftaya Soma maçını İzmir Alsancak stadyumunda oynamak için görüşmelerimiz devam ediyor. Orada taraftarımızla beraber olacağız.

TFF’den Somaspor - Amedspor maçı kararı! TFF’den Somaspor - Amedspor maçı kararı!

İstiyoruz ki bu maçı 400-500 bin insanla beraber izleyelim fakat öyle bir imkanımız yok. Maalesef oraya sadece 35 bin kişi girebilecek. Bu konuda taraftarımızdan, camiamızdan özür diliyoruz. İnşallah maç sonunda uygun alanlarda o kutlamalarımızı tekrardan yaparız.

Taraftarımızdan ricamız maçtan sonra sahaya inmesinler. Kutlamalarımızı, şampiyonluk kutlamalarımızı Menemen maçına bırakacağız. Kupa törenimizi de Menemen maçına bırakacağız. O sebepten dolayı sahaya indikleri takdirde saha kapatma cezası alırız” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi