Diyarbakır ekibi Amedspor’un üç puanı sonrası şampiyonluğa oldukça yaklaşırken gözler şimdiyse kardeş takım Vanspor’a çevrildi. Vanspor, beş puanla Esenler Erokspor’un gerisinde yer alırken maç eksiği de bulunan kulüp, geçtiğimiz haftalarda yaşanan mazbata sebebi ile Ankaraspor maçının ertelenmesini talep etmiş ve talebi kabul görmüştü. 

Vanspor'a Destek

VANSPOR ANKARASPOR MAÇINA ÇIKIYOR
Şimdi önümüzdeki Çarşamba (17 Nisan) günü Ankaraspor’u sahasında konuk edecek olan Vanspor, karşılaşmadan üç puan alması durumunda lider Esenler Erokspor’la arasındaki puan farkını da ikiye düşürmüş olacak. 

Amedspor şampiyon oldu siyasiler birbiri ardına tebrik etti! Amedspor şampiyon oldu siyasiler birbiri ardına tebrik etti!

VANSPOR’DA HEDEF 1.LİG
Ligin son üç haftasına rakibi ile arasında iki puan fark olacak olan Vanspor’da umutlar Erokspor’un mağlubiyeti olacak. Hala şampiyonluk için oldukça iddialı olan Vanspor’un da şampiyon olması durumunda önümüzdeki sezon TFF 1.Lig’e doğu illerinden yükselmiş olacak. 

DOĞU DA 5 TAKIM 1. LİG’DE OLACAK MI?
Vanspor’un da üst lige çıkması halinde Doğu bölgesinde TFF 1.Lig’de oynayacak beş takım olacak. Amedspor, Yeni Malatyaspor, Erzurumspor, Şanlıurfaspor ve Vanspor.

Muhabir: Onurcan GÜLER