Amedspor devre arasında öncelikli olarak teknik direktör değişimine giderek Serdar Bozkurt ile yolları ayırmış yerine de Mesut Bakkal’ı getirmişti. Kulüp yeni teknik direktörle yeni transfer çalışmalarına da başlayarak ilk başta Gökhan Alsan’la yolları ayırmış daha sonrasında da yerini doldurabileceğine inandığı Taşkın Çalış’ı getirmişti. Kulüpten ayrılan Alsan’ın yerine şimdi bir de yeni ayrılık geldi. Mehmet Özdıraz Amedspor’a veda etti. Amedspor sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda oyuncuya göstermiş olduğu emeklerden dolayı teşekkür edilirken kariyeri içinse başarılar dilendi. Amedspor sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

“Teşekkürler Mehmet Özdıraz | Mehmet Özdıraz’la karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kendisine verdiği emeklerden dolayı teşekkür ediyor ve kariyerinde başarılar diliyoruz.”

AMEDSPOR’A VEDA ETTİ! MEHMET ÖZDIRAZ KİMDİR?

Amedspor’un geleceği parlak! Tam 3500 sporcu başvurdu Amedspor’un geleceği parlak! Tam 3500 sporcu başvurdu

32 yaşındaki orta saha oyuncusu ligin ilk devresinde Amedspor’da 18 karşılaşmaya çıkarken iki kez de rakip ağları havalandırmayı başardı. Futbolcu kariyerine 2012-13 yıllarında Fatih Karagümrük’te başladı. Sonrasında sırasıyla Yeni Diyarbakırspor, Diyarbekirspor, Tuzlaspor, Eyüpspor, İnegölspor, Afjet Afyonspor, Nazilli Belediyespor, Van Spor FK, Düzcespor, Iğdır Futbol Kulübü ve son olarak da Amedspor’da performans gösterdi.

Oyuncunun bundan sonraki kariyerine hangi kulüpte devam edeceği merakla bekleniyor.

Haber: Onurcan GÜLER

Editör: Onurcan GÜLER