Lige şampiyonluk hedefiyle başlayan Amedspor’da kulüp başkanı gündeme dair açıklamalar yaptı, basın çalışanlarının sorularını yanıtladı esnafa da çağrıda bulundu. Başkan Aziz Elaldı, çağrısında ‘Yarından itibaren tüm esnaflarımızda görmek istiyorum’ dedi. 

ELALDI’DAN DİYARBAKIR ESNAFINA DESTEK ÇAĞRISI
Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı, şehrin esnafına çağrıda bulundu açıklamalar yaptı. Elaldı, “Diyarbakır’a gelen turistte de bu şampiyonluk algısını yayalım. Bayrak kampanyası demiyorum ama yarından itibaren ben girdiğim her lokantada, her markette her yerde bir tane forma görmek istiyorum, atkı görmek istiyorum veya bayrak görmek istiyorum. Hiçbir şey yapamazsanız bile bir git formanı al getir koy bunu esnaf başlatmalı. Bu hareketi esnaftan başlatmamız lazım. Esnaf her şeyin can damarıdır. Binlerce esnafımız var, buradan sesleniyorum. Bunu ben tüm esnaflarımdan bekliyorum. Her esnafımızda bayrak ve forma görmek istiyorum” dedi.  

ÇOCUKLAR İÇİN 5 FORMA ÇALIŞMASI
Çocuklara 5 bin forma yapacaklarını söyleyen Elaldı, sözlerini şöyle sürdürdü: “Ayrıca bizde çocuklar için 5 bin forma yapmayı hedefliyoruz, çocuklara dağıtmak için. Bizim için çok kıymetli olan çocuklarımız için okullarımızla çalışma yapacağız. Derslerini aksatmamak şartıyla çocuklarımızı stada getirmek istiyoruz.”

Amedspor’un rakipleri belli oluyor! Amedspor’un rakipleri belli oluyor!

Haber: Onurcan GÜLER

Editör: Mücadele Gazetesi