Amedspor’u tebrik eden isimlerin arasında dikkat çeken siyasilerde yerlerini almakta. Ahmet Davutoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel, Temel Karamollaoğlu, Ekrem İmamoğlu, Cemal Enginyurt’tan Amedspor’a tebrik mesajları geldi.

AMEDSPOR TFF 1.LİGE YÜKSELDİ

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu: “Süper Lig’e yükselen Göztepe Futbol Takımı’nı ve TFF 1. Lig’e yükselen Amedspor’u yürekten kutluyor; her iki takımımızın camiasını tebrik ediyor ve başarılar diliyorum” dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “TFF 2.Lig'de şampiyon olarak 1. Lig’e yükselen Amedspor'u tebrik ediyor, yeni sezonda kulübe başarılar diliyorum” dedi.

CHP’nin önceki Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Süper Lig’e yükselen Göztepe’yi ve TFF 2'nci Lig’de mücadele göstererek bir üst lige çıkmayı başaran Amedspor'u yürekten kutluyor; önümüzdeki sezon bir üst ligde mücadele verecek olan her iki takımımıza da başarılar diliyorum” dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “Şampiyon olarak TFF 1. Lig'e yükselen Amedspor'un yönetim, taraftar ve oyuncularını tebrik eder, yeni sezonda başarılar dilerim” dedi.

Diyarbakır Stadyumu için şimdiden hazırlığa başlandı Diyarbakır Stadyumu için şimdiden hazırlığa başlandı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “TFF 2. Lig’de şampiyon olarak TFF 1. Lig’e yükselen Amedspor’u yürekten kutluyorum” dedi.

Son olarak ise Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, “TFF 2. Lig Şampiyonluğunu kazanarak gelecek sezonda TFF 1 Lig’de mücadeleye hak kazanan Amedspor’a başarılar diliyorum” dedi.

Muhabir: Onurcan GÜLER