Amedspor “O sene bu sene olsun Amedspor şampiyon olsun” hedefiyle başladığı sezonda liderlik yarışında bende varım demeye devam ediyor. Son yıllarda sürekli şampiyonluğu kaçıran Amedspor’da taraftar “bu sene artık 2. Ligden kurtulmak istiyoruz” derken kulüp devre arasında yaptığı transferlerle iyi sonuçlar alırken bir eksik var ki bir türlü giderilmiyor. O da sağ kanat. Taraftar Sertaç Çam için kulübe çağrı yaparken oyuncu için harcanabilecek bütçenin çok fazla olması sebebiyle kulüp “Transfer dönemini kapattık” açıklaması yaptı. Fakat Amedspor’un önceki dönem başkan yardımcısı Ömer Elaldı fırsat transfer kolluyoruz açıklaması yaparken bugün oynanan karşılaşma göstermiş oldu ki Amedspor’da bir forvet eksiği var. Kimi taraftarlar ise Sertaç Çam sonrası Gökhan Töre’yi Amedspor’a önerdi. Gökhan Töre’de sağ kanatta oynayan bir döneme damga vuran bir isim olarak karşımıza çıkıyor.

AMEDSPORLU TARAFTAR GÖKHAN TÖRE DEDİ BİZDE ARAŞTIRDIK
Sertaç Çam transferinin rafa kalkması ile beraber Amedspor yeni bir transfer yapacak mı muallak bir durumda. Kulüp ne kadar transfer dönemi bitmiştir açıklaması yapmış olsa bile kulübün bir forvet eksiği olduğu çok açık. Sertaç Çam hayallerinin suya düşmesiyle beraber bir taraftarın Gökhan Töre çağrısı bizlerin de dikkatini çekti. Peki Gökhan Töre kimdir? Amedspor için maliyeti ne kadar olur? İşte detaylar…

Amedspor’un kongresi ne zaman? Elaldı aday olacak mı? Amedspor’un kongresi ne zaman? Elaldı aday olacak mı?

GÖKHAN TÖRE KİMDİR?
1992 yılında dünyaya gelen Gökhan Töre futbol kariyerine Bayern Leverkusen altyapısında başladı. Daha sonra Chelsea gibi dünya devi bir kulübe transfer olan futbolcu buradan Hamburg’a geldi. 2012/13 sezonunda Rusya kulübü Rubin Kazan’a transfer olan futbolcu sonraki sezon siyah beyazlı ekip Beşiktaş’a transfer oldu. Üç yıl burada forma terleten oyuncu Süper Lig şampiyonluğu da yaşadı. Sonraki sezon Premier Lig ekibi Westham United’a kiralanan futbolcu sezon sonu tekrar siyah beyazlı ekibe döndü. İki sezon daha Beşiktaş forması terleten Gökhan Töre 2019/20 sezonunda Yeni Malatyaspor’a transfer oldu. Burada bir yıl kadar kalan futbolcu tekrar Beşiktaş’a döndü. 2020/21 sezonunda siyah beyazlı kulüple bir kez daha Süper Lig şampiyonu olan Gökhan Töre aynı zamanda Türkiye Kupasını da kaldırdı.

ADANA DEMİRSPOR’DA ASGARİ ÜCRETE OYNADI
2022/23 sezonuna Adana Demirspor’a transfer olarak başlayan futbolcu burada aylık 6 bin 471 lira maaş alarak kariyerine devam etti. Oyuncunun bu rakama oynaması sosyal medya gündeminde de oldukça yer almıştı. Yarım dönem oynadıktan sonra MKE Ankaragücü’ne transfer olan futbolcu burada da yarım dönem oynadı. Geçtiğimiz sezon başında Konyaspor’a transfer olan futbolcu burada üç karşılaşmaya çıktıktan sonra sakatlık yaşadı. Oyuncunun sakatlığının da bitmesine günler kala piyasa değeri ne kadar oldu?

SÜPER LİG’DE OYNUYOR AMA SERTAÇ ÇAM’DAN DAHA UCUZ 
Amedspor’da taraftarın yoğun olarak talep ettiği Sertaç Çam’ın Transfermarkt’ta yer alan güncel piyasa değeri 150 bin Euro olurken Gökhan Töre’nin güncel piyasa değeri ise 100 bin Euro olarak düşüş gösterdi. Sertaç Çam’ın en yüksek piyasa değeri 450 bin Euro olurken Gökhan Töre’nin en yüksek piyasa değeri ise 15 milyon Euro olarak yer aldı.

AMEDSPOR’DA TARAFTARIN FORVET İSTEĞİ
Amedspor’da forvet eksiği giderilmeden şampiyonluğun gelmeyeceğini düşünen birçok taraftar gerekirse kulüp için bağış kampanyası yapalım çağrılarında da bulundu. Amedspor’da önümüzdeki günler nasıl bir yol izlenir bilinmez ancak bir forvet eksiği olduğu da görünen tablo için net bir şekilde ortaya çıkmakta.

Haber: Onurcan GÜLER

Editör: Onurcan GÜLER