2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren lider Amedspor’un en yakın rakibi Kastamonuspor'a verilen penaltı pozisyonu tepki çekti. Amedspor ligde 59 puanla lider konumunda, Kastamonuspor ise 58 puanla ikinci sırada yer alıyor.

Denizlispor - Kastamonuspor maçında ofsayt olduğu düşünülen pozisyon

AMEDSPOR TARAFTARLARINDAN TFF’YE TEPKİ
Kastamonuspor'un Denizlispor maçında attığı golün ofsayt olduğunu öne süren Amedspor taraftarları, Sarıyerspor maçında ise verilen penaltı kararının doğru olmadığını savunuyor. Ayrıca Kastamonuspor iki maçıda kazandı.

Kastamonuspor Sarıyerspor maçında verilen penaltı pozisyonu

#TFF2LİGDEŞİKEVAR
Sosyal medya hesabı X’te (Twitter) #TFF2LigdeŞikeVar hashtag'iyle kampanya başlatan Amedspor taraftarları TFF’te tepki gösteriyor.

KASTAMONU TARAFTARI NE DİYOR?
Öte yandan bir Kastamonuspor taraftarı ise Denizlispor ve Sarıyerspor maçlarında alınan karaların doğru olmadığını savunarak “Biz Kastamonuspor olarak böyle şeylere karşıyız. Bizi oyunlarınıza alet etmeyin böyle olacaksak ben istemiyorum şampiyonluk olmasın” ifadelerini kullandı.

Tff

Amedspor’un şampiyonluk bayraklarına yoğun ilgi Amedspor’un şampiyonluk bayraklarına yoğun ilgi

TFF’DEN BİR İLK
Öte yandan Kastamonuspor başkanı geçtiğimiz günlerde TFF başkanının kendisini engellediğini söylemiş, sonrasında ise kendisini ziyaret etmişti. Ziyaret sonrasında ise Kastamonuspor Sarıyerspor maçı ilk defa TFF’nin resmi YouTube kanalından canlı yayınlandı. TFF ise, daha sonra açıklama yaparak her hafta 2. Lig ve 3. Lig takımlarından birinin maçını yayınlayacağını açıkladı.

Muhabir: Fatih SURUÇ