Yılmaz Vural Amedspor taraftarıyla sohbet etti Yılmaz Vural Amedspor taraftarıyla sohbet etti

Bugün şampiyonluk için mücadele edecek olan Diyarbakır temsilcisi Amedspor, kendi evinde Iğdırspor'u ağırlayacak. Ancak şampiyonluk maçına sahte bilet olayı damga vurdu.

AMEDSPOR BAŞKANI'NDAN TARAFTARLARA BİLGİLENDİRME
Diyarbakır'da iddialara göre yüzlerce kişiye sahte bilet satılırken, konuyla ilgili Amedspor Başkanı Aziz Elaldı da videolu bir açıklama yaptı. Sahte biletler konusunda uyarılarda bulunan Elaldı, kısa bir bilgilendirme içeriği sundu.

AKILLARA 2022'DEKİ AMEDSPOR - TARSUS İDMAN YURDU MAÇI GELDİ
Amedspor maçlarında sahte bilet olayı ilk kez yaşanmazken, bu konuda en çok mağduriyetin yaşandığı maçlardan biri 2022 tarihinde gerçekleşen Tarsus İdman Yurdu karşılaşması olmuştu. O yıllarda TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta büyük başarı göstererek play-off mücadelesine kalan ve Tarsus İdman Yurdu’na penaltılarda elenen Amedspor, kent içinde büyük bir üzüntüye neden olmuştu. Ancak maçta kaybedilen maçtan ziyade, sahte biletlerin de vatandaşlara satılması tepkiyle karşılanmıştı.

2. TARSUS İDMAN YURDU VAKASINA TEPKİLER ÇIĞ GİBİ
Sosyal medyadan çok sayıda sahte bilet aldığını iddia eden Amedspor taraftarı duruma tepki gösterirken, yetkileri ise göreve davet etti.

Amedspor Bilet

Muhabir: Devrim AKTÜRK