Yeni doğan bebek Amedsporlu olarak dünyaya geldi Yeni doğan bebek Amedsporlu olarak dünyaya geldi

2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Amedspor, 2 Mart Cumartesi günü saat: 14.00’da Diyarbakır Stadyumu’nda Karaman FK’yi konuk edecek. Amedspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, kulübün sosyal medyadan yaptığı videolu paylaşımla taraftara çağrı yaptı.

“TARAFTARA ÇOK İHTİYACIMIZ VAR”
Bakkal şu ifadeleri kullandı: “Gittikçe daha iyiye gidiyoruz. Daha iyi oynayan bir takım, oyuncu olarak da gelişen bir takım. Artık geriye sadece 11 tane maçımız kaldı. Hep beraber hedefe ulaşmak için özellikle taraftara çok ihtiyacımız var. Her maçta bizi destekliyorlar, sağ olsunlar. Ama bu maçta 30 bin kişiyi sahaya doldurmak istiyoruz. Evinde oynayacağımız Karaman maçını 30 bin kişiyle ve coşkuyla kazanmak istiyoruz. Bu yüzden Cumartesi günü tüm taraftarları maça bekliyoruz.

AMEDSPOR’DA SAKAT VE CEZALI FUTBOLCU YOK
Sakatımız yok. Cezalımız yok. Tam takım halinde hazırlanıyoruz. Kazanmak Amed taraftarıyla güzel. O coşkulu taraftarla güzel. Bize her zamanki destekleri için teşekkür ediyorum. Bu maçta daha fazla coşkuya ve desteğe ihtiyacımız var. İnşallah daha sonraki maçlarda da istediğimiz sonucu alıp hedefe hep beraber ulaşırız.”

AMEDSPOR MAÇINDA DESİBEL ÖLÇÜMÜ YAPILACAK 
Öte yandan Amedspor, maçın 21, 44 ve 75’inci dakikalarında desibel ölçümü yapacak.

Muhabir: Fatih SURUÇ