Kastamonuspor, Diyarbakır ekibi Amedspor’un bir puan gerisinden ikinci sırada yerini alırken Amedspor’u takibi bir türlü bırakmıyor. Kastamonu ekibi bu haftada Uşakspor’u sahasında konuk etti. Karşılaşmadan üç puanı 5/1’lik skorla almayı başaran Kastamonu ekibi, önümüzdeki haftada Belediye Derincespor’a konuk olacak.

AMEDSPOR’LA KAFA KAFAYA YARIŞIYOR

Amedspor 9 haftalık galibiyet serisi yakalarken Kastamonuspor’da 7 haftalık galibiyet serisi yakaladı. Bu 7 maçının dördünü tek golle kazanmayı başaran Kastamonuspor, son iki haftadır rakiplerini farklı yenerken bir maçında da 2/1’lik galibiyet almıştı.

Süper Lig'den geldi! Amedspor ilk forvet transferini duyurdu Süper Lig'den geldi! Amedspor ilk forvet transferini duyurdu

Amedspor ise en son Kasım ayında Etimesgut’a karşı 1/0’lık galibiyet almış, ondan sonraki galibiyetlerinde genellikle 2 farkla almayı başarmıştı. Ancak bugün Fethiyespor karşısında aldığı 1/0’lık galibiyetle 5 ay sonra bir ilk gerçekleşmiş oldu.

Bu haftaki sonuçlara da baktığımız takdirde, Amedspor puanını 71’e çıkartırken Kastamonuspor ise 70 puanı çıktı. Iğdırspor ise aldığı beraberlikle şampiyonluktan ümidini kesti, Play-Offları beklemeye başladı.

Muhabir: Onurcan GÜLER