Yabancı diziler eğer Türkiye’de çekilmiş olsaydı hangi yabancı dizi Diyarbakır’da çekilirdi? Mzt’nin haberine göre Türkiye’de çekilseydi il il hangi diziler hangi ilimizde çekilirdi sorusunun yanıtını aldı. Buna göre Diyarbakır ve çevre illerinde hangi diziler çekilirdi?

DİYARBAKIR BATMAN MARDİN URFA’DA HANGİ YABANCI DİZİ ÇEKİLEBİLİRDİ?

Yapak zeka soruyu yanıtladı Diyarbakır Batman Mardin Urfa’da hangi diziler çekilirde sorusunun cevabı merak uyandırdı.

LA CASA DE PAPEL NEREDE ÇEKİLİRDİ?

Hem konumu hem yapısı sebebi ile dünyaca izlenen ve dizi tarihine damga vuran La Casa De Papel dizisi eğer Türkiye’de çekilmiş olsaydı bunun il bazında konumu Urfa olabilirdi.

24 DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİRDİ?

Yapay zeka yabancı diziler Türkiye’de nerede çekilirdi sorusuna Mardin içinde 24 dizisini ekledi. Emmy ve Altın Küre ödüllü Amerikan aksiyon televizyon dizisinin Mardin’de çekilebilecek bir dizi olduğu yapay zeka tarafından belirtildi.

Diyarbakır’da Kürtçe müzik eşliğinde 19 Mayıs kutlaması Diyarbakır’da Kürtçe müzik eşliğinde 19 Mayıs kutlaması

THE LAST OF US NEREDE ÇEKİLİRDİ?

Yapay zeka Batman içinse The Last of Us dizisinin çekilebilme ihtimalinin daha yüksek olduğunu açıkladı. The Last of Us dizisi 2023 yılı başında yayımlanmaya başlayan bir Amerikan televizyon dizisidir.

DİYARBAKIR İÇİN EFSANE DİZİ

Yapay zeka Diyarbakır için çekilebilecek diziyi de polisiye kitapları ve dizisiyle milyonların bildiği Sherlock dizisi olarak belirledi. Sir Arthur Conan Doyle'ın aynı adı taşıyan romanlarına dayalı Birleşik Krallık televizyon dizisi olan Sherlock polisiye bir dizi olarak beğeni kazanmıştır.

Kaynak: Haber Merkezi