Çin’den Diyarbakır’a dev yatırım! 1500 işçi alınacak Çin’den Diyarbakır’a dev yatırım! 1500 işçi alınacak

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) 31 Mart’ta yapılacak Yerel Seçimler kapsamında Diyarbakır’da çalışmalarına devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında Sur ilçesine bağlı 12 köyde halkla buluşma gerçekleştirildi. Konvoylar eşliğinde yapılan köy çalışmalarına Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkan Adayı Serra Bucak, Diyarbakır Milletvekili Ceylan Akça, Sur Belediye Eşbaşkan adayları Gulan Önkol ile Adnan Örhan, DBP yöneticileri ve kadınlar katıldı.

DEM PARTİ’DEN KAYYUM AÇIKLAMASI
Sur’un Bozkuş (İncilin) Köyünde de eş başkanlar evleri ziyaret etmelerinin ardından köy meydanında kısa bir konuşma yaptı. Köy halkının taleplerini dinleyen eş başkanlar, en büyük sorun olan kanalizasyon ve otobüs eksikliğini gidermek için çalışmalar yapacaklarının altını çizdi. Büyükşehir adayı Serra Bucak, 8 yıldır belediyelerin atanmış kayyumlar tarafından yönetildiğine dikkat çekerek, bu yeni dönemde halkın desteğiyle kayyum zihniyetine son vereceklerini ifade etti. 

KÖY ZİYARETLERİ SÜRÜYOR
Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Bucak, milletvekili Ceylan Akça, Sur Belediyesi eşbaşkanları ve partililer sırasıyla Hacıdel, Sütağa, Milan, Akören, Xalitan, Nivirtaş, Pîralî, Şikeftin, Tilelek ve K.Akören köylerinde halkla bir araya geldi.

Kaynak: Haber Merkezi