Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), trafik istatistik bülteninde, Diyarbakır'da ekim ayı içerisinde meydana gelen 735 trafik kazasında 4 kişinin hayatını kaybettiği, 612 kişinin ise yaralandığı belirtti.

Bolu'da hayatını kaybedenlerin sayısı 79'a yükseldi! Bolu'da hayatını kaybedenlerin sayısı 79'a yükseldi!

Kasım ayında Türkiye genelinde trafik kazalarının en çok meydana geldiği iller sıralamasında 8 bin 770'le İstanbul birinci, 7 bin 716 kazayla Ankara 2'nci ve 3 bin 242 kazayla İzmir 3'üncü olurken Diyarbakır 4 vefat ve 612 yaralanma ile sonuçlanan 735 trafik kazasıyla 18'inci sırada yer aldığı anlaşıldı.

Öte yandan geçen Kasım ayında da, Diyarbakır'da toplamda 4 kişinin hayatını kaybettiği ve 612 kişinin de yaralandığı 735 trafik kazasından 355'i maddi hasarlı trafik kazası olarak kayıtlara geçmişti.

Kaynak: Haber Merkezi