Diyarbakır Büyükşehir’den dev zirve! Vali Zorluoğlu da katılacak Diyarbakır Büyükşehir’den dev zirve! Vali Zorluoğlu da katılacak

Meteoroloji genel müdürlüğünden yapılan açıklamada, 1 Temmuz Pazartesi günü Diyarbakır'da hava durumunun bugün hafif yağmurlu ve açık hava ile birlikte rüzgarlı olacağı tahmin ediliyor. Diyarbakır için bugün sıcaklık 33 dereceye kadar çıkıyor. Hissedilen sıcaklık ise 36 derece olarak açıklandı. Rüzgâr genellikle hafif esintili olacak. Diyarbakır'ın bugünkü yağış ihtimali tahmini yüzde 70 seviyelerinde. Beklenen tahmini nem oranı yüzde 26, çiy noktası 10 derece ve basınç değerinin 1004 mb olacağı tahmin ediliyor.

Anzele Fotoğraf-1

DİYARBAKIR’DA 3 GÜN BOYUNCA SICAKLIK YOK
Diyarbakır'da yarınki hava durumu ise; sabah saatlerinde açık 22 derece olması bekleniyor. Yarın gün ortasında havanın açık 34 derece, akşam saatlerinde az bulutlu 33 derece, gece açık 25 derece olacağı tahmin ediliyor. Serin havaların Çarşamba günü de dahil devam edeceği açıklandı. 

Sıcaklıklar artıyor Bu hafta hava nasıl olacak

SICAKLIKLAR GERİ Mİ DÖNÜYOR?
Önümüzdeki hafta ise Diyarbakır'da en yüksek sıcaklığının 42 derece, en düşük sıcaklığın ise 22 derece olması bekleniyor. Yapılan açıklamaya göre, sıcaklıkların geri döneceği tahmin ediliyor.

İşte Diyarbakır’ın 5 günlük hava durumu:
1 Temmuz Pazartesi: 33 derece
2 Temmuz Salı: 35 derece
3 Temmuz Çarşamba: 36 derece
4 Temmuz Perşembe: 40 derece
5 Temmuz Cuma: 41 derece

Muhabir: Ejder Ediz IŞIK